Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tieners in Paramaribo beroofd tijdens repareren van brommer

Geplaatst

op

Vier tieners in Paramaribo bleken dubbel pech te hebben op één dag. Zij waren onderweg op hun brommers toen één van hen pech kreeg. met z’n vieren wilden zij de brommer repareren toen plots zeven man kwam en hen beroofde.

De vier tieners in de leeftijd van 16 en 17 jaar reden met brommers op de hoek van de kamponglaan en letitia de vrieslaan. Toen één van de vier pech kreeg besloten ze om met z’n allen te stoppen en te kijken of ze de brommer konden repareren. Plotseling dook een groep rovers op gewapend met messen en kapmessen. De daders hebben tijdens de snelle roof tassen, identiteitsbewijzen, een pet en een geldbedrag van SRD 700 en SRD 10 buit gemaakt. Eén van de slachtoffers werd ook geslagen, maar is hierbij niet zichtbaar gewond geraakt. De daders zijn gevlucht in de richting van de Henck Arronstraat. Doordat de beroving zo snel plaatsvond hebben de slachtoffers geen goede beschrijving van de daders. De politie heeft onderzoek verricht maar nog niemand kunnen aanhouden.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Shirley

    woensdag 2 november 2016 at 04:52

    Ga toch werken of keer terug naar het land van herkomst. Volgens mij zijn dit buitenlanders.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen