Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tieners in Paramaribo beroofd tijdens repareren van brommer

Geplaatst

op

door

Vier tieners in Paramaribo bleken dubbel pech te hebben op één dag. Zij waren onderweg op hun brommers toen één van hen pech kreeg. met z’n vieren wilden zij de brommer repareren toen plots zeven man kwam en hen beroofde.

De vier tieners in de leeftijd van 16 en 17 jaar reden met brommers op de hoek van de kamponglaan en letitia de vrieslaan. Toen één van de vier pech kreeg besloten ze om met z’n allen te stoppen en te kijken of ze de brommer konden repareren. Plotseling dook een groep rovers op gewapend met messen en kapmessen. De daders hebben tijdens de snelle roof tassen, identiteitsbewijzen, een pet en een geldbedrag van SRD 700 en SRD 10 buit gemaakt. Eén van de slachtoffers werd ook geslagen, maar is hierbij niet zichtbaar gewond geraakt. De daders zijn gevlucht in de richting van de Henck Arronstraat. Doordat de beroving zo snel plaatsvond hebben de slachtoffers geen goede beschrijving van de daders. De politie heeft onderzoek verricht maar nog niemand kunnen aanhouden.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Shirley

Ga toch werken of keer terug naar het land van herkomst. Volgens mij zijn dit buitenlanders.Advertentie

Misdaad

Stiefkleinzoon achter tralies voor diefstal middels geweld

Geplaatst

op

door

De 31-jarige Orpheo S. is door de politie Zanderij opgesloten voor het stelen van zijn 82-jarige stiefopa. Orpheo heeft een onbekend geldsbedrag en een zaktelefoon gestolen in de woning van de bejaarde man. Het voorval heeft zich afgespeeld aan de Rijsdijkweg. Orpheo woont op hetzelfde erf. Toen hij door de opa is betrapt, raakten zij in een worsteling. De oude man heeft naast een armfractuur ook een verwonding aan zijn hoofd opgelopen. Het slachtoffer heeft gegild om hulp, waarop buren hebben gereageerd. Orpheo heeft toen kans gezien om de woning te ontvluchten. De buren hebben familieleden ingeschakeld, die op de hoogte zijn gebracht van wat Orpheo heeft misdaan. Ter hoogte van de Meursweg zijn familieleden Orpheo tegengekomen, hebben hem aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij zijn voorgeleiding heeft de 31-jarige man toegegeven het strafbaar feit gepleegd te hebben. Ook heeft hij verklaard dat hij de diefstal middels geweld heeft gepleegd, omdat hij zou zijn behekst door zijn stiefopa.

Lees verder

Misdaad

Inbrekers maken miljoenen buit bij Aldi-weduwe

Geplaatst

op

door

Babette Albrecht, de weduwe van Aldi-Nord-eigenaar Berthold Albrecht, is volgens Duitse media slachtoffer geworden van een inbraak. De daders zouden tientallen miljoenen euro’s hebben buitgemaakt, meldt Spiegel Online.

Onbekende daders braken afgelopen weekend in bij twee villa’s in de wijk Bredeney het Duitse Essen. Babette Albrecht zou een van de twee slachtoffers zijn van de inbraken. De dader of daders hebben een buit gemaakt met een waarde die in dubbelcijferige miljoenen loopt, blijkbaar met het stelen van sieraden en contant geld.

Babette Albrecht trouwde op 25-jarige leeftijd in 1985 met supermarktmagnaat Berthold Albrecht, de zoon van Aldi Nord-oprichter Theo Albrecht. Ze veroorzaakte opschudding omdat ze brak met het beleid van de familie Albrecht om volledig uit de schijnwerpers te blijven.

Sinds het overlijden van haar man krijgen Babette Albrecht en haar vijf kinderen 25 miljoen euro per jaar van de Jakobus Stichting, die 19,5 procent van de aandelen in Aldi-Nord bezit. Dit leidde tot een juridisch geschil met haar zwager Theo Albrecht junior.

Lees verder

Meest gelezen

X