Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tieners in Paramaribo beroofd tijdens repareren van brommer

Geplaatst

op

door

Vier tieners in Paramaribo bleken dubbel pech te hebben op één dag. Zij waren onderweg op hun brommers toen één van hen pech kreeg. met z’n vieren wilden zij de brommer repareren toen plots zeven man kwam en hen beroofde.

De vier tieners in de leeftijd van 16 en 17 jaar reden met brommers op de hoek van de kamponglaan en letitia de vrieslaan. Toen één van de vier pech kreeg besloten ze om met z’n allen te stoppen en te kijken of ze de brommer konden repareren. Plotseling dook een groep rovers op gewapend met messen en kapmessen. De daders hebben tijdens de snelle roof tassen, identiteitsbewijzen, een pet en een geldbedrag van SRD 700 en SRD 10 buit gemaakt. Eén van de slachtoffers werd ook geslagen, maar is hierbij niet zichtbaar gewond geraakt. De daders zijn gevlucht in de richting van de Henck Arronstraat. Doordat de beroving zo snel plaatsvond hebben de slachtoffers geen goede beschrijving van de daders. De politie heeft onderzoek verricht maar nog niemand kunnen aanhouden.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Shirley

Ga toch werken of keer terug naar het land van herkomst. Volgens mij zijn dit buitenlanders.Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X