Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tieners in Paramaribo beroofd tijdens repareren van brommer

Geplaatst

op

Vier tieners in Paramaribo bleken dubbel pech te hebben op één dag. Zij waren onderweg op hun brommers toen één van hen pech kreeg. met z’n vieren wilden zij de brommer repareren toen plots zeven man kwam en hen beroofde.

De vier tieners in de leeftijd van 16 en 17 jaar reden met brommers op de hoek van de kamponglaan en letitia de vrieslaan. Toen één van de vier pech kreeg besloten ze om met z’n allen te stoppen en te kijken of ze de brommer konden repareren. Plotseling dook een groep rovers op gewapend met messen en kapmessen. De daders hebben tijdens de snelle roof tassen, identiteitsbewijzen, een pet en een geldbedrag van SRD 700 en SRD 10 buit gemaakt. Eén van de slachtoffers werd ook geslagen, maar is hierbij niet zichtbaar gewond geraakt. De daders zijn gevlucht in de richting van de Henck Arronstraat. Doordat de beroving zo snel plaatsvond hebben de slachtoffers geen goede beschrijving van de daders. De politie heeft onderzoek verricht maar nog niemand kunnen aanhouden.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Shirley

    woensdag 2 november 2016 at 04:52

    Ga toch werken of keer terug naar het land van herkomst. Volgens mij zijn dit buitenlanders.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen