Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tiener in Suriname aangehouden voor moord

Geplaatst

op

Medewerkers van de afdeling kapitale delicten hebben onlangs een 17-jarige aangehouden die verdacht wordt van moord. De verdachte staat bekend onder de naam ‘Marcello’ en word verdacht van moord op Simao Dacruz op 28 december van vorig jaar.

De verdachte tiener zou eind 2015 het 28-jarige slachtoffer hebben doodgeschoten op kamp 6 in Nassau in het district Marowijne. Tegen de verdachte liep al een opsporingsbevel. De 17-jarige jongen is aangehouden aan de Tourtonnelaan in Paramaribo. Na overleg met het openbaar ministerie is besloten dat de verdachte opgesloten moest worden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen