Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tiener in cel uit liefdes daad

Geplaatst

op

De politie van Geyersvlijt heeft een 17 jarige tiener aangehouden.

De tiener bezocht haar vriend die vast zat in de gevangenis. Tijdens een algemene controlle op meegebrachte goederen voor gevangenen werd zij betrapt op het binnensmokkelen van een blok hash. De blok hash had de tiener in een zak chips proberen binnen te smokkelen.

Helaas voor de tiener kon zij de liefde echter die dag niet meer bewijzen, omdat zij direct in de boeien werd geslagen. De tiener zit inmiddels vast in de jeugd gevangenis Opa Doeli.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen