Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tiener in cel uit liefdes daad

Geplaatst

op

De politie van Geyersvlijt heeft een 17 jarige tiener aangehouden.

De tiener bezocht haar vriend die vast zat in de gevangenis. Tijdens een algemene controlle op meegebrachte goederen voor gevangenen werd zij betrapt op het binnensmokkelen van een blok hash. De blok hash had de tiener in een zak chips proberen binnen te smokkelen.

Helaas voor de tiener kon zij de liefde echter die dag niet meer bewijzen, omdat zij direct in de boeien werd geslagen. De tiener zit inmiddels vast in de jeugd gevangenis Opa Doeli.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen