Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tiener 70ste verkeersdode

Geplaatst

op

door

De vijftienjarige Sharwesh Khedoe, die zonder toestemming en medeweten van zijn ouders hun auto heeft bestuurd, is zondagochtend omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg. De tiener is de 70ste verkeersdode van dit jaar. 

De politie van het bureau Santoboma trof ter plekke een witte auto in de goot aan. Er is een onderzoek ingesteld in de dichtbegroeide goot, maar niemand werd aangetroffen. Het voertuig werd met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de politiemannen hulp van een graafmachine. Het lijk van de jeugdige is geborgen met hulp van de machinist, meldt de politie Public Relations.  

Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment dat de jongen wegreed de gierende banden gehoord. Sharwesh heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de tiener is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee verkeersdoden binnen enkele uren

Geplaatst

op

door

Binnen vier uren zijn er op donderdag 12 december twee verkeersdoden genoteerd. De 19-jarige autobestuurster Zydell Weigle, is aan de Anton Dragtenweg overleden als gevolg van de opgelopen letsels, meldt de Public Relations van de politie.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de vrouw over de Anton Dragtenweg reed. Op een gegeven moment moet zij een voertuig hebben ingehaald en na die manoeuvre de controle over de besturing van haar auto heeft verloren. Het voertuig kwam eerst op de berm langs de weg terecht om vervolgens over de kop te gaan. Een arts heeft de dood vastgesteld.

Ook de 34-jarige Furgill Mac-Donald liet het leven in het verkeer. Het ongeval deed zich voor aan de Martin Luther Kingweg. Hij overleed ten gevolge van opgelopen verwondingen na een aanrijding met een vrachtwagen.

Het voorlopig onderzoek wijst uit, dat Mac-Donald vanuit de Latourweg reed in de richting van Paranam, terwijl een 43-jarige vrachtwagenbestuurder vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Mac-Donald kwam toen, om vooralsnog onbekende reden, op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder terecht met als gevolg een aanrijding. Het voertuig van de 34-jarige man raakte zwaar beschadigd. Verder is nog niet bekend als hij in het bezit was van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is zijn lichaam voor obductie in beslag genomen, terwijl dat van Weigle aan de nabestaanden is afgestaan.

Lees verder

Misdaad

Man overleden tijdens het dumpen van zand

Geplaatst

op

door

De 40-jarige Deon Mijland is gisteren tijdens werkzaamheden aan de Hayariweg overleden. Hij was bezig met het dumpen van zand vanuit een laadbak van een pick-up.

Tijdens het dumpen trad er een storing op bij het dumpmechanisme van de laadbak. Bij het opheffen van de storing kwam de laadbak weer in beweging, waarbij Mijland bekneld raakte tussen de laadbak en andere delen van de pick-up.

De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat de man ernstige verwondingen opliep aan zijn hoofd en hals met het gevolg dat hij ter plaatse het leven liet.

Lees verder

Meest gelezen