Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tassendief berooft 64 jarige vrouw in Paramaribo

Geplaatst

op

door

Een 64 jarige vrouw is zaterdagochtend in het centrum Paramaribo beroofd van haar tas. De dader kwam op een bromfiets aanrijden en trok de tas met inhoud van de vrouw haar schouder.

De vrouw was net onderweg naar haar auto toen een man op een brommer langsreed. Hij trok de tas van de vrouw mee en ging er direct van door. In de tas van de vrouw bevonden zich onder meer haar mobiele telefoon, rijbewijs, identiteitskaart en bankpasjes. Daarnaast zat er 1300 SRD en 60 euro aan contanten in de tas. De verdachte bromfietser kwam uit de kant van de Johannes Mungrastraat en reed na de roof in de richting van de Gemenelandsweg in het centrum van Paramaribo. De dader was ongewapend en gekleed in een gele trui. De politie heeft onderzoek verricht maar nog geen verdachte aan kunnen houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X