Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tassendief berooft 64 jarige vrouw in Paramaribo

Geplaatst

op

Een 64 jarige vrouw is zaterdagochtend in het centrum Paramaribo beroofd van haar tas. De dader kwam op een bromfiets aanrijden en trok de tas met inhoud van de vrouw haar schouder.

De vrouw was net onderweg naar haar auto toen een man op een brommer langsreed. Hij trok de tas van de vrouw mee en ging er direct van door. In de tas van de vrouw bevonden zich onder meer haar mobiele telefoon, rijbewijs, identiteitskaart en bankpasjes. Daarnaast zat er 1300 SRD en 60 euro aan contanten in de tas. De verdachte bromfietser kwam uit de kant van de Johannes Mungrastraat en reed na de roof in de richting van de Gemenelandsweg in het centrum van Paramaribo. De dader was ongewapend en gekleed in een gele trui. De politie heeft onderzoek verricht maar nog geen verdachte aan kunnen houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen