Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Tassendief berooft 64 jarige vrouw in Paramaribo

Geplaatst

op

Een 64 jarige vrouw is zaterdagochtend in het centrum Paramaribo beroofd van haar tas. De dader kwam op een bromfiets aanrijden en trok de tas met inhoud van de vrouw haar schouder.

De vrouw was net onderweg naar haar auto toen een man op een brommer langsreed. Hij trok de tas van de vrouw mee en ging er direct van door. In de tas van de vrouw bevonden zich onder meer haar mobiele telefoon, rijbewijs, identiteitskaart en bankpasjes. Daarnaast zat er 1300 SRD en 60 euro aan contanten in de tas. De verdachte bromfietser kwam uit de kant van de Johannes Mungrastraat en reed na de roof in de richting van de Gemenelandsweg in het centrum van Paramaribo. De dader was ongewapend en gekleed in een gele trui. De politie heeft onderzoek verricht maar nog geen verdachte aan kunnen houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen