Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

T. moet zich verantwoorden op zitting’

Geplaatst

op

door

René Verschuur verloor zijn 19-jarige dochter bij de aanslag in een tram in Utrecht op 18 maart. In het AD komt hij aan het woord en is een brief van hem aan dader Gökmen T. gepubliceerd, over waarom hij wil dat de schutter aanwezig is bij het proces. Eerder deze maand werd bekend dat T. niet aanwezig is bij de volgende zitting in de rechtbank op 23 september.

“Ik wil weten wat die gek bewoog”, zegt Verschuur in de krant. “Het is belangrijk dat hij er is. Dat hij voelt wat hij met mijn dochter heeft gedaan.”

“Wat mij het meest steekt is dat jij na zo’n bizarre daad ook nog eens zo laf bent om niet op zitting te willen verschijnen”, schrijft Verschuur. “Je weet waarschijnlijk wel dat het allemaal niets meer uitmaakt en zet maar alles op alles om jouw handelen toch maar te rechtvaardigen.”

Bij de vorige zitting confronteerde Verschuur T. met zijn gevoelens. “Ik heb sowieso levenslang. Van hem moeten we dat maar afwachten.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen zwaar mishandeld in parkeergarage Delft

Geplaatst

op

door

Maandagochtend zijn twee mannen zwaar mishandeld in een parkeergarage aan het Vesteplein in Delft. De twee mannen kregen volgens getuigen eerder op de nacht ruzie met een andere groep mannen bij Club Sow (vrml Club Caesar). De tegenpartij werd hierna uit de club gezet.

Toen beide mannen vertrokken uit Club Sow en naar hun geparkeerde voertuig liepen die geparkeerd stond in de garage werden zij opgewacht door de groep mannen die uit de club waren gezet, bij aankomst bij de auto werden de mannen zwaar mishandeld, de bestuurder van de auto probeerde hieraan te ontkomen door weg te rijden maar knalde recht door de gevel van de parkeergarage en kwam tegen een muur tot stilstand.

De tegenpartij is hierna direct gevlucht, beide mannen bleven gewond achter. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Beide gewonden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de parkeergarage is groot, de beheerder moet deze schade herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenis.

Lees verder

Misdaad

Arrestatie na vondst twee doden huis in Hengelo

Geplaatst

op

door

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Lees verder

Meest gelezen

X