Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse vrouw krijgt lift aangeboden en wordt beroofd

Geplaatst

op

Afgelopen dinsdag is een vrouw die in Paramaribo over straat liep een lift aangeboden. De vrouw ging in op het vriendelijke aanbod en stapte in de auto waarna zij later slachtoffer werd van een beroving.

De vrouw liep over de Saramaccastraat in in het centrum van Paramaribo. Een auto stopte langs de weg en twee inzittenden boden de vrouw een lift aan naar haar bestemming. De vrouw ging akkoord en stapte in de auto waarna deze wegreed naar het district Warnica waar de vrouw ook woont. Op een gegeven moment stopte de auto en werd de vrouw beroofd van haar halsketting. De mannen waren ongewapend maar hebben de vrouw wel geslagen. Ook werd zij in haar buik geschopt. Toen de vrouw wist te ontsnappen aan de situatie reed de auto weg en kon zij de politie bellen. Naar verluid is één van de daders op aanwijzingen van de vrouw aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen