Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse vrouw krijgt lift aangeboden en wordt beroofd

Geplaatst

op

door

Afgelopen dinsdag is een vrouw die in Paramaribo over straat liep een lift aangeboden. De vrouw ging in op het vriendelijke aanbod en stapte in de auto waarna zij later slachtoffer werd van een beroving.

De vrouw liep over de Saramaccastraat in in het centrum van Paramaribo. Een auto stopte langs de weg en twee inzittenden boden de vrouw een lift aan naar haar bestemming. De vrouw ging akkoord en stapte in de auto waarna deze wegreed naar het district Warnica waar de vrouw ook woont. Op een gegeven moment stopte de auto en werd de vrouw beroofd van haar halsketting. De mannen waren ongewapend maar hebben de vrouw wel geslagen. Ook werd zij in haar buik geschopt. Toen de vrouw wist te ontsnappen aan de situatie reed de auto weg en kon zij de politie bellen. Naar verluid is één van de daders op aanwijzingen van de vrouw aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

47-jarige man misbruikt jongen met geestelijke beperking

Geplaatst

op

door

De politie van Santo Dorp heeft de 47-jarige Ricky N. aangehouden op verdenking van gemeenschap met een minderjarige jongen. Het slachtoffer heeft een geestelijke beperking. De aangeefster R.A heeft aangifte gedaan, nadat zij van een getuige te horen heeft gekregen dat haar jongere broer door de verdachte is verkracht. Bij de politie heeft het slachtoffer wat zijn oudere zus heeft verklaard bevestigd. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de man op hetzelfde erf als het slachtoffer woonachtig is. Hij zou de jongen met een bordje eten in zijn woning hebben gelokt, om daarna de ontuchtige handelingen te plegen. Ricky N. heeft het feit toegegeven. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.  

Lees verder

Misdaad

Dronken man (34) gooit hond van derde etage van een gebouw en krijgt gevangenisstraf

Geplaatst

op

door

Een rechtbank in de Zuid-Franse stad Montpellier heeft een man veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan een voorwaardelijk, omdat hij een hond van de derde etage van een gebouw had gegooid. De 34-jarige man toonde tijdens het proces geen spijt of berouw.

Ik had veel gedronken en de dag voordien had ik ook veel cocaïne genomen. Ik kan me er niets meer van herinneren”, zo probeerde hij zichzelf te verdedigen in de rechtbank. De rechter toonde echter geen genade. “Deze meneer lijkt me heel gevaarlijk”, zei hij. “Als dit al kan gebeuren wanneer hij onder invloed is, wie kan me dan zeggen dat hij zijn zoontje niet van het balkon zou kunnen gooien?” De man heeft een vierjarig kind waar hij echter geen voogdij over heeft.

Naast de gevangenisstraf heeft de rechter bepaald dat de man nooit meer een huisdier mag bezitten. De dierenbescherming, die zich over de mishandelde Mechelse herder ontfermt, is blij met het vonnis, meldden Franse media.

Lees verder

Meest gelezen

X