Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse vrouw krijgt lift aangeboden en wordt beroofd

Geplaatst

op

Afgelopen dinsdag is een vrouw die in Paramaribo over straat liep een lift aangeboden. De vrouw ging in op het vriendelijke aanbod en stapte in de auto waarna zij later slachtoffer werd van een beroving.

De vrouw liep over de Saramaccastraat in in het centrum van Paramaribo. Een auto stopte langs de weg en twee inzittenden boden de vrouw een lift aan naar haar bestemming. De vrouw ging akkoord en stapte in de auto waarna deze wegreed naar het district Warnica waar de vrouw ook woont. Op een gegeven moment stopte de auto en werd de vrouw beroofd van haar halsketting. De mannen waren ongewapend maar hebben de vrouw wel geslagen. Ook werd zij in haar buik geschopt. Toen de vrouw wist te ontsnappen aan de situatie reed de auto weg en kon zij de politie bellen. Naar verluid is één van de daders op aanwijzingen van de vrouw aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |