Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse politie zoekt verdachte in levensberovingszaak

Geplaatst

op

Opsporing

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten hebben een verdachte in beeld gebracht in de zaak waarbij het ontzielde lichaam van de 31-jarige Dominicaanse De los Santos Mateo, Catheline Elizabeth in verre staat van ontbinding is aangetroffen in een huurhuis in de Irsillastraat.

De verdachte is Norvill Barthelemy, die ook de naam van Clinton Fonkel gebruikt. Velen kennen hem ook als Rasta Kodjo of Claudio. Hij wordt officieel opgespoord door de politie.

De wetsdienaren zijn op zoek naar informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze verdachte. Deze informatie mag doorgespeeld worden aan alle politiebureaus, het Command Center en de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Atja Naast Alles dat er door de jaren heen
zaterdag 29 augustus 2020 20:46

Waarom looft de Surinaamse politie geen flink geldbedrag uit aan de goede Tipgever met de juiste informatie over de gevaarlijke crimineel, naar wie men op zoek is zoals dat in het Buitenland plaats vindt?Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen