Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse politie: vrouw steekt man neer

Geplaatst

op

Politie 640x362

Een man is neergestoken door de 22-jarige Mitanie V. Het slachtoffer raakte daarbij zwaar gewond.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op zaterdag morgen, omstreeks kwart voor zeven, de melding dat een vrouw een man had neergestoken in de Foengoestraat en dat de man zwaar gewond op de straat lag. De politie ging ter plaatse en constateerde dat de melding juist was. Per ontboden ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis; alwaar hij ter verpleging is opgenomen. Niet lang na het steek incident is de verdachte Mitanie V. aangehouden door de politie van het bureau Uitvlugt. Dit dankzij de medewerking van een burger.

Uit het voorlopige politie onderzoek is gebleken dat de messentrekker de hele avond op stap was met het slachtoffer. In de morgenuren kregen zij een woordenwisseling met elkaar met het gevolg dat Mitanie een mes te voorschijn haalde waarmee zij de man een levensbedreigende steekverwonding toebracht in diens buikstreek. Het is de politie nog niet helemaal duidelijk wat de aanleiding tot die woordenwisseling was. Het mes is in het bezit van Mitanie aangetroffen en door de politie in beslag genomen. Zij is aangehouden. Nadere informatie volgt.

Bron: KPS

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Vierde persoon aangehouden in moordzaak 22-jarige studente in Suriname

Geplaatst

op

Politie Suriname

In de moordzaak van de 22-jarige Natin-studente Chanelva van der Bok is er een vierde persoon in verzekering gesteld. Het zou ook gaan om een vrouw, die familielid is van de overledene. Het is nog niet duidelijk wat het aandeel van deze persoon is in de zaak.

De politie heeft eerder Orpheo F. (34), politierekruut Dwight P. (28) en de 51-jarige Marijke F. gearresteerd. Op 13 juli werd de levenloze Van der Bok badend in haar bloed aangetroffen in haar woning door haar tante – Marijke F. – die op hetzelfde adres, Njoengkondrestraat in het ressort Munder, woont. De tante had een reservesleutel gebruikt om het huis van haar nichtje in te gaan.

Het staat vast dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Orpheo F. en Dwight P. werden nog dezelfde dag door de wetsdienaren aangehouden. Een van de mannen had een liefdesrelatie met de studente. De volgende dag werd Marijke F. als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld. Tijdens het verdere onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten kwam de vierde verdachte in beeld. Het onderzoek is nog gaande.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Suriname…De stand van zaken rond de moord op 48-jarige Jeetindra Sohans

Geplaatst

op

Kps Logo

Het ontzielde lichaam van de 48-jarige Jeetindra Sohans werd aan de Magnesiumstraat, op 25 april van dit jaar uit een auto gestoten.

In deze zaak werden eerder aangehouden en in verzekering gesteld de 21-jarige Franky J. en de 20-jarige Sarafina M.
Nu enige tijd verder is ook de 27-jarige Stefano M., in de kraag gevat door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). De verdachte Stefano M. werd al enige tijd geleden in beeld gebracht en opgespoord. Hij is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Culturu.com—Ferdinand Louis

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen