Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse politie onderschept 31 kilo marihuana in Nickerie

Geplaatst

op

Politie Suriname

Rechercheurs van de politie Regio West hebben bij een inval in een woning in de Clarapolder, Nickerie, 31 kilo marihuana onderschept. De 43-jarige hoofdbewoner M.R. alias ‘Soenoe’ is voor overtreding van de Wet verdovende middelen aangehouden.

Op de locatie werden ook de 37-jarige M.A. alias ‘Veld’, de 26-jarige vrouw N.R. en de 33-jarige D.D. alias ‘Tingie’ aangehouden. De politie heeft hangende het onderzoek ook een geldbedrag in Surinaamse dollar, een geldbedrag in vreemde valuta en vijf voertuigen in beslag genomen.

De verdachten, de marihuana, het geldbedrag, het verpakkingsmateriaal en de voertuigen zijn vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade.

De drie mannelijke verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. De vrouw is na verhoor naar huis gestuurd.

Culturu.com

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ronnievandenhout

Alle drie zijn de klos, alias Het lul!Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen