Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse politie geeft informatie over levensberoving ondernemer

Geplaatst

op

De 52-jarige  ondernemer Shamdath Ragoebir is dinsdagavond 11 augustus om het leven gebracht in de dokter Sophie Redmondstraat in het hartje van Paramaribo. Deze levensberoving is gepleegd door twee mannen. Op het moment dat het slachtoffer in zijn voertuig wilde stappen werd hij neergeschoten door een man, die een integraal-valhelm op had.

Na zijn criminele daad stapte de schutter als duorijder op een bromfiets, die door een andere man werd bestuurd. Zij reden vervolgens  hard weg in de richting van de Oranjelaan.

Kort na het voorval heeft de politie de bromfiets en een integraal-valhelm, die vermoedelijk door de moordenaars gebruikt zijn, in de Oranjelaan aangetroffen en in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Ragoebir  is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

Culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
BRAINS
maandag 17 augustus 2020 06:02

Zo lang we slappe lullen op het ministerie van juspol plaatsen zal het nog erger worden.

Zwartje
maandag 17 augustus 2020 07:10

En het moorden gaat maar door. Wild wild west. Dat is er van SU geworden, het wilde westen.

Ma joosje
maandag 17 augustus 2020 07:50

Vroeger kon je naar de winkel gaan. Je zei buurvrouw gooi een oogje voor me. De deuren gingen vroeger niet op slot. We hadden geen dieven ijzer. Nu dikke dieven ijzeren deuren en ramen, toch komen ze je huis binnen om je te beroven en te vermoorden. Ik ga schiet lessen nemen en ga vergunning aanvragen voor me wapens. Want ik ga mezelf verdedigenAdvertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen