Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse ondernemer voor zijn zaak doodgeschoten

Geplaatst

op

Dinsdagavond is een bekende ondernemer doodgeschoten. Het geval deed zich voor bij Icomtrade, het import- en exportbedrijf van het slachtoffer, aan de dokter Sophie Redmondstraat. De man overleed ter plaatse.

Hij werd opgewacht door de schutter die toen hij uit zijn voertuig stapte, een aantal schoten op hem loste. De dader verliet de plaats achter op een gereedstaande bromfiets.

In deze zaak zijn er nog geen verdachten aangehouden. Het ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen. Het onderzoek zal worden verricht door de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

4 Reacties
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Linka
woensdag 12 augustus 2020 16:38

Zal zeker een drugsdealer zijn zal men denken als men hoort import en EXPORT bedrijf. Daarom doe geen zaken met drugsdealers. Ze gaan je opwachten. En zoals ik Suriname ken drugs exporteert naar het buitenland toeneemt. Zoals costa rica Columbia en andere landen in die omgeving. En dan vallen er doden. Dit lijkt zo een dood.

Mceeder-landvreugd
woensdag 12 augustus 2020 17:20

Nauw nauw die rover dacht niet aan omstanders die geraakt kon worden. Als de politie hem vindt 3dagen met lijk laten slapen zonder eten.😭

Siegfried
woensdag 12 augustus 2020 18:33

3 dagen maar. Een week. En daarna levenslang de bak in nooit meer in vrijheid leven

Bryan
woensdag 12 augustus 2020 21:03

Ik vind het prima zo, zolang zij elkaar maar onderling opruimen.
Drugsdealer of whatever zijn potentiele moordenaars van mensen kinderen. Dus waarom tje potie…..kogel door zijn kop en.klaar is.kees.Advertentie

Misdaad

Drie verdachten aangehouden voor diefstal

Geplaatst

op

Img 6394db1f5b46 1

Leden van Recherche Regio Midden in samenwerking met het Arrestatie Team(A-Team) hebben op donderdag 15 oktober de 23-jarige Marchel K. alias “Koeli boi”,  F.A alias “ Bami” (17) en C.L. alias “Koko” (17) aangehouden.

Een benadeelde deed op vrijdag 2 oktober aangifte bij de politie van Domburg van inbraak bij zijn woning. Geld en sieraden zijn uit het huis gestolen. Het drietal kwam in beeld na bekomen en uitgewerkte informatie. Bij zijn aanhouding is op Marchel K. marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen en in beslag genomen. Hij verklaarde aan de politie dat hij drugsverkoper is. Op de verdachte F.A. zijn hagelpatronen aangetroffen en in beslag genomen.

Het drietal is na overleg met het Openbare Ministerie in verzekering gesteld. F.A. en C.L. zijn wegens hun jeugdige leeftijd opgesloten in het Opa Doelie Doorgangscentrum.

Bron: KPS

Lees verder

Misdaad

Verdachte moord Myrtle Bons aangehouden

Geplaatst

op

Handen Achter Tralies

Op zaterdagmorgen 17 oktober hebben leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo de 46-jarige verdachte Romano K. aangehouden in verband met de moord op de 32-jarige Myrtle Bons.

Het lichaam van Bons werd op 14 oktober in een onder water gelopen zandput  gevonden in een zijweg van de Afobakkaweg. Ze werd al sinds 05 oktober door haar familie vermist. Het is waarschijnlijk dat de verdachte dezelfde persoon is die haar een lift gaf om een afschrijvingsbrief te halen op school voor haar kinderen.

Romano K. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten  onderzoekt de strafzaak. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen