Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse man ‘s nachts in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

Gisterochtend rond 04:30 ‘s nachts is een 62-jarige man in zijn woning aan de Zoete Patatweg in Wanica overvallen. Twee inbrekers wisten de woning binnen te dringen door een zijdeur en het bijbehorende dievenijzer te forceren. 

De overvallers wisten de woning binnen te komen en kwamen in de slaapkamer van de man terecht. Daar hebben zij de man gekneveld en zijn op zoek gegaan naar waardevolle spullen. Bij de woningoverval hebben de daders een laptop, televisie, sieraden en een grijze auto buit gemaakt. Volgens het slachtoffer waren de daders ongewapend en droegen zij zwarte kleding. Ook hadden zij doeken om hun gezicht gebonden. De man heeft bij de overval letsel aan zijn gezicht opgelopen. De politie is in de woning geweest voor onderzoek maar heeft tot op heden nog geen verdachten kunnen aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen