Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse man ‘s nachts in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

door

Gisterochtend rond 04:30 ‘s nachts is een 62-jarige man in zijn woning aan de Zoete Patatweg in Wanica overvallen. Twee inbrekers wisten de woning binnen te dringen door een zijdeur en het bijbehorende dievenijzer te forceren. 

De overvallers wisten de woning binnen te komen en kwamen in de slaapkamer van de man terecht. Daar hebben zij de man gekneveld en zijn op zoek gegaan naar waardevolle spullen. Bij de woningoverval hebben de daders een laptop, televisie, sieraden en een grijze auto buit gemaakt. Volgens het slachtoffer waren de daders ongewapend en droegen zij zwarte kleding. Ook hadden zij doeken om hun gezicht gebonden. De man heeft bij de overval letsel aan zijn gezicht opgelopen. De politie is in de woning geweest voor onderzoek maar heeft tot op heden nog geen verdachten kunnen aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X