Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse man ‘s nachts in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

Gisterochtend rond 04:30 ‘s nachts is een 62-jarige man in zijn woning aan de Zoete Patatweg in Wanica overvallen. Twee inbrekers wisten de woning binnen te dringen door een zijdeur en het bijbehorende dievenijzer te forceren. 

De overvallers wisten de woning binnen te komen en kwamen in de slaapkamer van de man terecht. Daar hebben zij de man gekneveld en zijn op zoek gegaan naar waardevolle spullen. Bij de woningoverval hebben de daders een laptop, televisie, sieraden en een grijze auto buit gemaakt. Volgens het slachtoffer waren de daders ongewapend en droegen zij zwarte kleding. Ook hadden zij doeken om hun gezicht gebonden. De man heeft bij de overval letsel aan zijn gezicht opgelopen. De politie is in de woning geweest voor onderzoek maar heeft tot op heden nog geen verdachten kunnen aanhouden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |