Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse keukenprins slaat gemaskerde man met pan

Geplaatst

op

door

Een bewoner in Paramaribo kreeg gisteren de schik van zijn leven toen hij rustig bezig was in de keuken.

Terwijl de man zich concentreerde op het maken van worstjes, kwam er een gemaskerde man binnen met als doel de bewoner te beroven. Van schrik pakte de bewoner een pan en viel hiermee de gemaskerde man aan. Op zijn beurt schrok de gemaskerde man hier ook van en vluchtte zonder iets buit te kunnen maken naar buiten waar zijn kompaan in de auto zat te wachten.

Brutaal, gedurfd en gewapend met een pistool gingen beide mannen weer terug naar de woning waar het slachtoffer inmiddels de deur van het pand had dichtgedaan. De rovers slaagde er niet meer in om binnen te dringen en zijn toen alsnog zonder buit weggereden.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder

Misdaad

Man met schotwond klampt auto aan

Geplaatst

op

door

In het Brabantse Veen heeft een gewonde man  vrijdagmiddag een auto staande gehouden. Hij bleek een schotwond te hebben. De verdachte van de schietpartij is mogelijk weggereden in een grijze auto. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De man liep vrijdagmiddag rond half vijf door de Wielstraat toen hij een voorbijrijdende auto tegenhield. Hij bloedde heftig en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X