Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse keukenprins slaat gemaskerde man met pan

Geplaatst

op

door

Een bewoner in Paramaribo kreeg gisteren de schik van zijn leven toen hij rustig bezig was in de keuken.

Terwijl de man zich concentreerde op het maken van worstjes, kwam er een gemaskerde man binnen met als doel de bewoner te beroven. Van schrik pakte de bewoner een pan en viel hiermee de gemaskerde man aan. Op zijn beurt schrok de gemaskerde man hier ook van en vluchtte zonder iets buit te kunnen maken naar buiten waar zijn kompaan in de auto zat te wachten.

Brutaal, gedurfd en gewapend met een pistool gingen beide mannen weer terug naar de woning waar het slachtoffer inmiddels de deur van het pand had dichtgedaan. De rovers slaagde er niet meer in om binnen te dringen en zijn toen alsnog zonder buit weggereden.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Eis 6 jaar cel voor kluisjesroof Oudenbosch

Geplaatst

op

door

Tegen twee bewakers van de Rabobank in Oudenbosch is dinsdag bij de rechtbank in Breda 6 jaar cel geëist vanwege hun rol bij de geruchtmakende kluisjesroof in het filiaal. In het weekend van 2 tot 4 maart vorig jaar werden honderden kluisjes opengebroken.

Agron K. en Henri van W. zouden in de ogen van justitie samen met twee oud-collega’s de kraak hebben gepleegd, door onder meer deuren te openen en het alarm uit te zetten. De oud-collega’s zouden vervolgens zeker 24 uur bezig zijn geweest met het openbreken van alle kluisjes in de kluis.

De Rabobank heeft al 12 miljoen euro uitbetaald aan de gedupeerden. De bank claimde dinsdag bij de rechtbank 8,5 miljoen euro.

ANP

Lees verder

Misdaad

Politie Groningen zoekt man op compositietekening

Geplaatst

op

door

De politie van Groningen heeft een compositietekening verspreid van een man die in verband wordt gebracht met de gewelddadige dood van een 27-jarige man. Die overleed afgelopen dinsdag nadat hij was neergestoken op het Jaagpad.

De man op de tekening werd kort na het incident gezien door meerdere getuigen. Hij liep in de richting van de Ringweg. Hij droeg donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en tussen 1.70 en 1.80 meter lang. De politie zegt graag met hem in contact te komen. “Zijn rol is nog niet duidelijk”, aldus de politie.

De man is om het leven gebracht tijdens een rondje joggen, zo bleek eerder deze week uit een rouwadvertentie die zijn familie had laten plaatsen. Bij sportclubs in de omgeving van het Jaagpad werd de afgelopen dagen opgeroepen extra alert te zijn en afgelegen paadjes in de omgeving te vermijden.

ANP

Lees verder

Meest gelezen