Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaamse keukenprins slaat gemaskerde man met pan

Geplaatst

op

Een bewoner in Paramaribo kreeg gisteren de schik van zijn leven toen hij rustig bezig was in de keuken.

Terwijl de man zich concentreerde op het maken van worstjes, kwam er een gemaskerde man binnen met als doel de bewoner te beroven. Van schrik pakte de bewoner een pan en viel hiermee de gemaskerde man aan. Op zijn beurt schrok de gemaskerde man hier ook van en vluchtte zonder iets buit te kunnen maken naar buiten waar zijn kompaan in de auto zat te wachten.

Brutaal, gedurfd en gewapend met een pistool gingen beide mannen weer terug naar de woning waar het slachtoffer inmiddels de deur van het pand had dichtgedaan. De rovers slaagde er niet meer in om binnen te dringen en zijn toen alsnog zonder buit weggereden.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen