Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaams gezin in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

door

In de nacht van maandag op dinsdag is een gezin in hun eigen woning mishandeld en overvallen. De overval vond plaats in een woning aan de Toekanstraat in Paramaribo.

Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer bevestigd dat het gezin is gekneveld en overvallen. Hij zegt dat een viertal criminelen gewapend met een vuurwapen en een jachtgeweer rond half drie ‘s nachts de woning zijn binnengedrongen. Gezinsleden werden door de daders geslagen, maar hierbij zijn geen ernstige verwondingen opgelopen. De daders hebben onder meer geld, spullen en ook babyspullen buit gemaakt. Vervolgens hebben ze leden van het gezin gekneveld achtergelaten. Toen de politie de melding binnen kregen zijn zij direct uitgerukt. Toch hebben ze nog niemand kunnen arresteren voor deze brutale, maar vooral ook traumatiserende roof. Jangbahadoer zegt dat in alle berovingszaken de onderzoeken gaande zijn. Hij zegt dat het belangrijk is dat als mensen iets gehoord of gezien hebben zij dat melden bij de politie. Tips van getuigen zouden een belangrijke rol kunnen spelen in het oplossen van dit soort zaken.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Edgar

Allereerst sterkte aan degenen die zoiets afschuwelijks hebben moeten ondergaan. In de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 sept. 2016 is bij mij ingebroken aan de Nwe. Charlesburgweg 195 / hoek Andijviestraat. Er is veel buit gemaakt waaronder mijn laptop mat daaraan een witte mini 8 gb Philips USB stick. De opgeslagen bestanden zijn voor mij zeer waardevol en van onschatbare waarde. Een Sony flatscreen tv, accu boormachine v h merk Parkside zijn enkele van de overige spullen die zijn gestolen. Ik hoop dat alle zaken worden opgelost. WEES GEEN HELER, NO WROKO NANGA FUFURU SANI. A KOSTU TRA… Lees verder »Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X