Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaams gezin in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

In de nacht van maandag op dinsdag is een gezin in hun eigen woning mishandeld en overvallen. De overval vond plaats in een woning aan de Toekanstraat in Paramaribo.

Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer bevestigd dat het gezin is gekneveld en overvallen. Hij zegt dat een viertal criminelen gewapend met een vuurwapen en een jachtgeweer rond half drie ‘s nachts de woning zijn binnengedrongen. Gezinsleden werden door de daders geslagen, maar hierbij zijn geen ernstige verwondingen opgelopen. De daders hebben onder meer geld, spullen en ook babyspullen buit gemaakt. Vervolgens hebben ze leden van het gezin gekneveld achtergelaten. Toen de politie de melding binnen kregen zijn zij direct uitgerukt. Toch hebben ze nog niemand kunnen arresteren voor deze brutale, maar vooral ook traumatiserende roof. Jangbahadoer zegt dat in alle berovingszaken de onderzoeken gaande zijn. Hij zegt dat het belangrijk is dat als mensen iets gehoord of gezien hebben zij dat melden bij de politie. Tips van getuigen zouden een belangrijke rol kunnen spelen in het oplossen van dit soort zaken.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Edgar

    woensdag 19 oktober 2016 at 10:56

    Allereerst sterkte aan degenen die zoiets afschuwelijks hebben moeten ondergaan.
    In de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 sept. 2016 is bij mij ingebroken aan de Nwe. Charlesburgweg 195 / hoek Andijviestraat. Er is veel buit gemaakt waaronder mijn laptop mat daaraan een witte mini 8 gb Philips USB stick. De opgeslagen bestanden zijn voor mij zeer waardevol en van onschatbare waarde. Een Sony flatscreen tv, accu boormachine v h merk Parkside zijn enkele van de overige spullen die zijn gestolen. Ik hoop dat alle zaken worden opgelost.
    WEES GEEN HELER, NO WROKO NANGA FUFURU SANI. A KOSTU TRA SUMA TRANGA WROKO, BRUDU NOSO DEDE!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen