Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaams gezin in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

In de nacht van maandag op dinsdag is een gezin in hun eigen woning mishandeld en overvallen. De overval vond plaats in een woning aan de Toekanstraat in Paramaribo.

Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer bevestigd dat het gezin is gekneveld en overvallen. Hij zegt dat een viertal criminelen gewapend met een vuurwapen en een jachtgeweer rond half drie ‘s nachts de woning zijn binnengedrongen. Gezinsleden werden door de daders geslagen, maar hierbij zijn geen ernstige verwondingen opgelopen. De daders hebben onder meer geld, spullen en ook babyspullen buit gemaakt. Vervolgens hebben ze leden van het gezin gekneveld achtergelaten. Toen de politie de melding binnen kregen zijn zij direct uitgerukt. Toch hebben ze nog niemand kunnen arresteren voor deze brutale, maar vooral ook traumatiserende roof. Jangbahadoer zegt dat in alle berovingszaken de onderzoeken gaande zijn. Hij zegt dat het belangrijk is dat als mensen iets gehoord of gezien hebben zij dat melden bij de politie. Tips van getuigen zouden een belangrijke rol kunnen spelen in het oplossen van dit soort zaken.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Edgar

    woensdag 19 oktober 2016 at 10:56

    Allereerst sterkte aan degenen die zoiets afschuwelijks hebben moeten ondergaan.
    In de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 sept. 2016 is bij mij ingebroken aan de Nwe. Charlesburgweg 195 / hoek Andijviestraat. Er is veel buit gemaakt waaronder mijn laptop mat daaraan een witte mini 8 gb Philips USB stick. De opgeslagen bestanden zijn voor mij zeer waardevol en van onschatbare waarde. Een Sony flatscreen tv, accu boormachine v h merk Parkside zijn enkele van de overige spullen die zijn gestolen. Ik hoop dat alle zaken worden opgelost.
    WEES GEEN HELER, NO WROKO NANGA FUFURU SANI. A KOSTU TRA SUMA TRANGA WROKO, BRUDU NOSO DEDE!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen