Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinaams gezin in eigen woning overvallen

Geplaatst

op

In de nacht van maandag op dinsdag is een gezin in hun eigen woning mishandeld en overvallen. De overval vond plaats in een woning aan de Toekanstraat in Paramaribo.

Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer bevestigd dat het gezin is gekneveld en overvallen. Hij zegt dat een viertal criminelen gewapend met een vuurwapen en een jachtgeweer rond half drie ‘s nachts de woning zijn binnengedrongen. Gezinsleden werden door de daders geslagen, maar hierbij zijn geen ernstige verwondingen opgelopen. De daders hebben onder meer geld, spullen en ook babyspullen buit gemaakt. Vervolgens hebben ze leden van het gezin gekneveld achtergelaten. Toen de politie de melding binnen kregen zijn zij direct uitgerukt. Toch hebben ze nog niemand kunnen arresteren voor deze brutale, maar vooral ook traumatiserende roof. Jangbahadoer zegt dat in alle berovingszaken de onderzoeken gaande zijn. Hij zegt dat het belangrijk is dat als mensen iets gehoord of gezien hebben zij dat melden bij de politie. Tips van getuigen zouden een belangrijke rol kunnen spelen in het oplossen van dit soort zaken.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Edgar

    woensdag 19 oktober 2016 at 10:56

    Allereerst sterkte aan degenen die zoiets afschuwelijks hebben moeten ondergaan.
    In de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 sept. 2016 is bij mij ingebroken aan de Nwe. Charlesburgweg 195 / hoek Andijviestraat. Er is veel buit gemaakt waaronder mijn laptop mat daaraan een witte mini 8 gb Philips USB stick. De opgeslagen bestanden zijn voor mij zeer waardevol en van onschatbare waarde. Een Sony flatscreen tv, accu boormachine v h merk Parkside zijn enkele van de overige spullen die zijn gestolen. Ik hoop dat alle zaken worden opgelost.
    WEES GEEN HELER, NO WROKO NANGA FUFURU SANI. A KOSTU TRA SUMA TRANGA WROKO, BRUDU NOSO DEDE!

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

14-jarige voor zesde keer de bak in

Geplaatst

op

By

Bron: starnews

De politie heeft een 14-jarige jongen al voor de zesde keer aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten.

De tiener heeft vrijdag samen met een 16-jarige jongen een bromfiets gestolen voor een warenhuis aan de Coesewijnestraat. Dit meldt de politie Public Relations.

Dezelfde dag zijn deze jeugdigen in beeld gebracht als de bromfietsdieven. De politie van bureau Flora heeft hen aangehouden. De eigenaar heeft zijn bromfiets teruggekregen.

Zij zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege hun leeftijd zijn deze jongens opgesloten in het Jeugdcellenhuis.

Lees verder

Misdaad

Grenspolitie Juan David Ortiz moordt en kidnapt vrouwen

Geplaatst

op

By

David Ortiz, een supervisor van de grenspolitie, is ervan beschuldigd vier vrouwen te hebben vermoord, waaronder één transgender vrouw, en een vijfde vrouw te kidnappen, die ontsnapt is.

Een agent van de Amerikaanse grenspolitie is beschuldigd van een bijna twee weken durende ‘seriemoordenaarspoging’ die zaterdag werd beëindigd nadat hij hem was gearresteerd in verband met de dood van vier vrouwen en de ontvoering van een vijfde vrouw . Webb County Districtsadvocaat Isidro Alaniz vertelde de Texas Tribune dat Juan David Ortiz, een inlichtingenofficier vluchtte van staatssoldaten nadat de vijfde vrouw was ontsnapt en de politie had gealarmeerd. Ambtenaren vonden hem verstopt in een vrachtwagen in de buurt van een tankstation bij een hotel in Laredo en arresteerden hem zonder incidenten.

“De vijfde vrouw ging vrijwillig met hem mee en toen ze bij hem was, begon het te gevaarlijk voor haar te worden en toen probeerde ze te ontsnappen. Bij een benzinestation liep ze een soldaat tegen het lijf ,” zei Alaniz. “Naar onze mening is hij de enige persoon die verantwoordelijk is voor deze gruwelijke serie moordpartijen.”

Alaniz zei dat Ortiz vier vrouwen heeft gedood sinds 3 september, inclusief een transgendervrouw. Twee van hen waren Amerikaanse burgers; de nationaliteiten van de andere slachtoffers zijn onbekend. Allemaal waren ze sekswerkers, zei hij.

De moorden vonden plaats buiten de diensttijden van Ortiz en in zijn eigen voertuig, een witte vierdeurs Dodge-truck. Documenten die door het districtsbureau van het district Webb aan de Texas Tribune verstrekt en ze beschrijven de dramatische ontsnapping van de vrouw die mogelijk een vijfde moordslachtoffer had kunnen zijn.

Ortiz zal worden belast  aangeklaagd met ontvoering en moord. “Het is super tragisch,” zei Alaniz. “Het is geen weerspiegeling van Border Patrol, ze doen het uitstekend als ze onze grenzen beschermen, ze zijn super professioneel en het werk dat ze doen is belangrijk.”

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |