Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Scholier beroofd om 10 Surinaamse dollar

Geplaatst

op

Een scholier is gisteren op straat in Paramaribo beroofd van zijn geld. De opbrengst van de beroving: tien Surinaamse dollar.

De jongeman liep gisteren in de Surinaamse hoofdstad over straat toen plots twee anderen naast hem kwamen lopen. De twee daders waren niet gewapend maar wisten de jongen tot stoppen te dwingen en doorzochten toen zijn zakken. Toen ze hun buit gevonden hadden waren ze snel weggegaan. De totale opbrengst van hun beroving was 10 SRD. Na de beroving is de politie gealarmeerd. Zij onderzoeken de zaak en zijn bezig met het in beeld brengen van de daders van deze laffe daad. Het slachtoffer is niet gewond geraakt bij de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen