Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Ruzie eindigt in dodelijk steekpartij en beroving

Geplaatst

op

Aan de Prinsessenstraat ter hoogte van Hotel Perola heeft zaterdag ochtend een steekpartij met dodelijk afloop plaatsgevonden.

De politie van Geyersvlijt trof op het adres het stoffelijk overschot aan van een man. Volgens politie onderzoek zou het slachtoffer voorafgaand de steekpartij betrokken zij geweest bij een woordenwisseling met een andere man dat uitmondde in een steekpartij. Na de ruzie is de dader vertrokken. Een verslaafde passant gaf vervolgens het slachtoffer enkele schoppen en beroofde het slachtoffer van een onbekend geldbedrag.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen