Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Ruzie eindigt in dodelijk steekpartij en beroving

Geplaatst

op

Aan de Prinsessenstraat ter hoogte van Hotel Perola heeft zaterdag ochtend een steekpartij met dodelijk afloop plaatsgevonden.

De politie van Geyersvlijt trof op het adres het stoffelijk overschot aan van een man. Volgens politie onderzoek zou het slachtoffer voorafgaand de steekpartij betrokken zij geweest bij een woordenwisseling met een andere man dat uitmondde in een steekpartij. Na de ruzie is de dader vertrokken. Een verslaafde passant gaf vervolgens het slachtoffer enkele schoppen en beroofde het slachtoffer van een onbekend geldbedrag.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Granaat gevonden op kerstmarkt

Geplaatst

op

Op een kerstmarkt in het centrum van het Gelderse Culemborg is een granaat aangetroffen. Volgens Omroep Gelderland lag het explosief voor de deur van een shishalounge. De omgeving werd afgezet door de politie met lint en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie(EOD) werd opgeroepen om het explosief onschadelijk te maken.

De politie doet onderzoek naar de zaak.

Lees verder

Misdaad

Jonge vrouw in Rotterdam doodgestoken

Geplaatst

op

Een vrouw van 21 is bij een ruzie in haar woning neergestoken. Na een melding over een ruzie aan de Kerklaan, Rotterdam, ging de politie een kijkje gaan nemen en vond de gewonde vrouw, reanimatie mocht helaas niet baten. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

De verdachte is een bekende van haar. De 23-jarige man was op weg naar Eindhoven en is daar op het station aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |