Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Roofoverval op winkelier in Paramaribo

Geplaatst

op

door

Dinsdagavond is een winkelier in Paramaribo slachtoffer geworden van een roofoverval in zijn winkel. Drie gewapende mannen zijn er vandoor gegaan met de dagopbrengst.

De winkelier was dinsdagavond in zijn zaak toen drie mannen de winkel binnenkwamen. Twee van de drie mannen waren gewapend en hielden de man onder schot. De daders bedreigden de winkelier en namen de dagopbrengst van die dag mee. De daders waren niet goed te herkennen doordat ze een zakdoek voor hun gezicht hadden geknoopt. Na de roofoverval zijn zij in een auto weggevlucht richting Latour. Het slachtoffer is met de schrik vrijgekomen en werd niet mishandeld. De politie is later langs gekomen voor onderzoek maar heeft nog geen verdachten aan kunnen houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X