Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Roofoverval op winkelier in Paramaribo

Geplaatst

op

Dinsdagavond is een winkelier in Paramaribo slachtoffer geworden van een roofoverval in zijn winkel. Drie gewapende mannen zijn er vandoor gegaan met de dagopbrengst.

De winkelier was dinsdagavond in zijn zaak toen drie mannen de winkel binnenkwamen. Twee van de drie mannen waren gewapend en hielden de man onder schot. De daders bedreigden de winkelier en namen de dagopbrengst van die dag mee. De daders waren niet goed te herkennen doordat ze een zakdoek voor hun gezicht hadden geknoopt. Na de roofoverval zijn zij in een auto weggevlucht richting Latour. Het slachtoffer is met de schrik vrijgekomen en werd niet mishandeld. De politie is later langs gekomen voor onderzoek maar heeft nog geen verdachten aan kunnen houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen