Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Roofoverval op winkelier in Paramaribo

Geplaatst

op

Dinsdagavond is een winkelier in Paramaribo slachtoffer geworden van een roofoverval in zijn winkel. Drie gewapende mannen zijn er vandoor gegaan met de dagopbrengst.

De winkelier was dinsdagavond in zijn zaak toen drie mannen de winkel binnenkwamen. Twee van de drie mannen waren gewapend en hielden de man onder schot. De daders bedreigden de winkelier en namen de dagopbrengst van die dag mee. De daders waren niet goed te herkennen doordat ze een zakdoek voor hun gezicht hadden geknoopt. Na de roofoverval zijn zij in een auto weggevlucht richting Latour. Het slachtoffer is met de schrik vrijgekomen en werd niet mishandeld. De politie is later langs gekomen voor onderzoek maar heeft nog geen verdachten aan kunnen houden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen