Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Roofmoord voor tumorbehandeling

Geplaatst

op

door

Een 29 jarige verdachte van een roof met dodelijk afloop op zijn werkgever verklaarde gisteren in de rechtbank dat hij het geld nodig had voor een tumor behandeling in zijn hoofd.

Volgens de verdachte zou hij 3 jaar geleden illegaal het land zijn binnengekomen via Guyana en kwam vervolgens als werknemer terecht bij een autogarage op de Coesewijnestraat. Het slachtoffer zou de verdachte jaarlijks een bedrag van 30.000 USD hebben beloofd voor zijn werkzaamheden. Hiervan zou hij al 10.000 USD hebben ontvangen. Omdat hij het geld dringend nodig had voor het behandelen van zijn tumor, maar zijn werkgever geen gehoor hieraan gaf, besloot de verdachte om het geld te stelen uit te woning van het slachtoffer. Echter werd hij betrapt en zou het slachtoffer met een mes in het hals hebben gestoken. Het slachtoffer werd dood aangetroffen in de woning.
De verdachte heeft inmiddels bekend de vrouw te hebben gedood maar gaf aan dat dit nooit zijn intentie is geweest. De rechter heeft de inverzekeringstelling van de 29 jarige verdachte met 30 dagen verlengd.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ricardo Martodrono

omgAdvertentie

Misdaad

47-jarige man misbruikt jongen met geestelijke beperking

Geplaatst

op

door

De politie van Santo Dorp heeft de 47-jarige Ricky N. aangehouden op verdenking van gemeenschap met een minderjarige jongen. Het slachtoffer heeft een geestelijke beperking. De aangeefster R.A heeft aangifte gedaan, nadat zij van een getuige te horen heeft gekregen dat haar jongere broer door de verdachte is verkracht. Bij de politie heeft het slachtoffer wat zijn oudere zus heeft verklaard bevestigd. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de man op hetzelfde erf als het slachtoffer woonachtig is. Hij zou de jongen met een bordje eten in zijn woning hebben gelokt, om daarna de ontuchtige handelingen te plegen. Ricky N. heeft het feit toegegeven. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.  

Lees verder

Misdaad

Dronken man (34) gooit hond van derde etage van een gebouw en krijgt gevangenisstraf

Geplaatst

op

door

Een rechtbank in de Zuid-Franse stad Montpellier heeft een man veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan een voorwaardelijk, omdat hij een hond van de derde etage van een gebouw had gegooid. De 34-jarige man toonde tijdens het proces geen spijt of berouw.

Ik had veel gedronken en de dag voordien had ik ook veel cocaïne genomen. Ik kan me er niets meer van herinneren”, zo probeerde hij zichzelf te verdedigen in de rechtbank. De rechter toonde echter geen genade. “Deze meneer lijkt me heel gevaarlijk”, zei hij. “Als dit al kan gebeuren wanneer hij onder invloed is, wie kan me dan zeggen dat hij zijn zoontje niet van het balkon zou kunnen gooien?” De man heeft een vierjarig kind waar hij echter geen voogdij over heeft.

Naast de gevangenisstraf heeft de rechter bepaald dat de man nooit meer een huisdier mag bezitten. De dierenbescherming, die zich over de mishandelde Mechelse herder ontfermt, is blij met het vonnis, meldden Franse media.

Lees verder

Meest gelezen

X