Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Roofmoord voor tumorbehandeling

Geplaatst

op

Een 29 jarige verdachte van een roof met dodelijk afloop op zijn werkgever verklaarde gisteren in de rechtbank dat hij het geld nodig had voor een tumor behandeling in zijn hoofd.

Volgens de verdachte zou hij 3 jaar geleden illegaal het land zijn binnengekomen via Guyana en kwam vervolgens als werknemer terecht bij een autogarage op de Coesewijnestraat. Het slachtoffer zou de verdachte jaarlijks een bedrag van 30.000 USD hebben beloofd voor zijn werkzaamheden. Hiervan zou hij al 10.000 USD hebben ontvangen. Omdat hij het geld dringend nodig had voor het behandelen van zijn tumor, maar zijn werkgever geen gehoor hieraan gaf, besloot de verdachte om het geld te stelen uit te woning van het slachtoffer. Echter werd hij betrapt en zou het slachtoffer met een mes in het hals hebben gestoken. Het slachtoffer werd dood aangetroffen in de woning.
De verdachte heeft inmiddels bekend de vrouw te hebben gedood maar gaf aan dat dit nooit zijn intentie is geweest. De rechter heeft de inverzekeringstelling van de 29 jarige verdachte met 30 dagen verlengd.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Ricardo Martodrono

    dinsdag 4 oktober 2016 at 13:16

    omg

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen