Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Roofmoord voor tumorbehandeling

Geplaatst

op

Een 29 jarige verdachte van een roof met dodelijk afloop op zijn werkgever verklaarde gisteren in de rechtbank dat hij het geld nodig had voor een tumor behandeling in zijn hoofd.

Volgens de verdachte zou hij 3 jaar geleden illegaal het land zijn binnengekomen via Guyana en kwam vervolgens als werknemer terecht bij een autogarage op de Coesewijnestraat. Het slachtoffer zou de verdachte jaarlijks een bedrag van 30.000 USD hebben beloofd voor zijn werkzaamheden. Hiervan zou hij al 10.000 USD hebben ontvangen. Omdat hij het geld dringend nodig had voor het behandelen van zijn tumor, maar zijn werkgever geen gehoor hieraan gaf, besloot de verdachte om het geld te stelen uit te woning van het slachtoffer. Echter werd hij betrapt en zou het slachtoffer met een mes in het hals hebben gestoken. Het slachtoffer werd dood aangetroffen in de woning.
De verdachte heeft inmiddels bekend de vrouw te hebben gedood maar gaf aan dat dit nooit zijn intentie is geweest. De rechter heeft de inverzekeringstelling van de 29 jarige verdachte met 30 dagen verlengd.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Ricardo Martodrono

    dinsdag 4 oktober 2016 at 13:16

    omg

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen