Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Regio commandant met de dood bedreigd

Geplaatst

op

De moeder van een politieambtenaar die, twee maanden geleden, is ingesloten op verdenking van medeplichtigheid aan diefstal heeft op vrijdag 20 januari de regio commandant West, commissaris Wiedjaikoemar Oedit, telefonisch bedreigd met de dood.

De regio commandant reageerde op een binnenkomend gesprek. De moeder van de politieambtenaar noemde haar naam, gevolgd door een serie krachttermen en verweet de commissaris verantwoordelijk te zijn voor het insluiten van haar zoon. Die daad zou hij moeten bekopen met zijn leven en zij zou een huurmoordenaar inhuren om de regio commandant af te maken.

De commissaris deed aangifte van bedreiging, tegen de vrouw, waarna zij werd aangehouden. Bij het verhoor verklaarde zij uit boosheid de regio commandant te hebben bedreigd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de vrouw in verzekering gesteld.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Lindeman

    woensdag 25 januari 2017 at 23:00

    kwaadheid kan je dingen zeggen die je later spijt van kan krijgen. eer voor gij begin.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen