Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Regio commandant met de dood bedreigd

Geplaatst

op

De moeder van een politieambtenaar die, twee maanden geleden, is ingesloten op verdenking van medeplichtigheid aan diefstal heeft op vrijdag 20 januari de regio commandant West, commissaris Wiedjaikoemar Oedit, telefonisch bedreigd met de dood.

De regio commandant reageerde op een binnenkomend gesprek. De moeder van de politieambtenaar noemde haar naam, gevolgd door een serie krachttermen en verweet de commissaris verantwoordelijk te zijn voor het insluiten van haar zoon. Die daad zou hij moeten bekopen met zijn leven en zij zou een huurmoordenaar inhuren om de regio commandant af te maken.

De commissaris deed aangifte van bedreiging, tegen de vrouw, waarna zij werd aangehouden. Bij het verhoor verklaarde zij uit boosheid de regio commandant te hebben bedreigd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de vrouw in verzekering gesteld.

De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Lindeman

    woensdag 25 januari 2017 at 23:00

    kwaadheid kan je dingen zeggen die je later spijt van kan krijgen. eer voor gij begin.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen