Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Rapper Bigidagoe buiten levensgevaar

Geplaatst

op

Img 131497dab3ab 1

De rapper “Bigidagoe” die dinsdagmiddag is neergeschoten in de Rivierenbuurt is buiten levensgevaar. Danzel S. (23), bekend als Bigidagoe uit Holendrecht, heeft de schietpartij overleefd. Dit wordt bevestigd door een woordvoerder van de politie.

Die dinsdagmiddag is de rapper beschoten waarop er direct de hulpdiensten zijn ingeschakeld, 2 ambulances en een trauma-helikopter werden ingezet. Het slachtoffer heeft het schietincident overleefd mede door de snelle medische hulpverlening.

De politie is nog op zoek naar de dader, een donker geklede man met capuchon, mogelijk met dreadlocks.

Rapformatie Zone 6

Bigidagoe maakt onderdeel uit van Zone6 (een Rapformatie) en is de rechterhand van Joel H, ook bekend als “Joey AK”. Deze rapformatie wordt verdacht van betrokkenheid met de internationale drugshandel. Het schijnt al een tijdje onrustig te zijn in dit wereldje.

De eerder genoemde Joel H, die als frontman wordt gezien van deze Zone 6 rapformatie, is momenteel in hechtenis. Hij had samen met vrienden een moeder en haar twee jonge kinderen ontvoerd. Hij heeft kokend water in haar nek gegooid en met een vuurwapen op haar hoofd geslagen. De reden waarom hij dit gedaan heeft is omdat zij van hem een behoorlijk geldbedrag gestolen heeft. Overige leden van de groep zijn geliquideerd.

Tweede schietpartij

Woensdagochtend heeft er een tweede schietincident rondom 4.00 plaatsgevonden in de Vechtstraat. Er zijn meerdere schoten op een woning gedaan waarbij er een man gewond is geraakt. De man is inmiddels naar het ziekenhuis overgebracht en is buiten levensgevaar.

Het is nog onduidelijk of de schietincidenten met elkaar te maken hebben. Dit wordt nader onderzocht door de politie, die nu ter plaatse is voor nader onderzoek. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Checkdan
woensdag 26 augustus 2020 11:34

Sporen deze gasten wel ??

Rama
zondag 30 augustus 2020 14:44

Wat jammer. Voor mijn part mogen criminelen mekaar best opruimen.Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen