Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Postverzender en verstrekker opgesloten

Geplaatst

op

door

De 26-jarige Miquel M. en de 41-jarige Kelvin P. zijn door rechercheurs van de Narcotica Brigade opgespoord en aangehouden op hun woonadressen. Miquel heeft een pakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij een postbedrijf in Suriname. Bij controle van de douane is 145 gram cocaïne in het postpakket aangetoffen. Dit pakket is daarna voor verder onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Uit onderzoek is gebleken, dat Miquel het postpakket van Kelvin had ontvangen om te posten. Op zijn aanwijzing is de verstrekker, Kelvin, opgespoord en ook aangehouden. Het duo is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, aangehouden.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Surinder

Geld. Snel geld verdienen. Elke dag gaat er tonnen drugs naar Europa.. slechts een deel word onderschept.. en dat gaat jaren door. En zo heb je drugs geld drugmoorden. Drugshandel drugsbeleid drugsproblemen drugsverslaafden drugssmokkel drugsoorlog drugspolitie eenheid die dit alles moet controlerenAdvertentie

Misdaad

Twee mannen zwaar mishandeld in parkeergarage Delft

Geplaatst

op

door

Maandagochtend zijn twee mannen zwaar mishandeld in een parkeergarage aan het Vesteplein in Delft. De twee mannen kregen volgens getuigen eerder op de nacht ruzie met een andere groep mannen bij Club Sow (vrml Club Caesar). De tegenpartij werd hierna uit de club gezet.

Toen beide mannen vertrokken uit Club Sow en naar hun geparkeerde voertuig liepen die geparkeerd stond in de garage werden zij opgewacht door de groep mannen die uit de club waren gezet, bij aankomst bij de auto werden de mannen zwaar mishandeld, de bestuurder van de auto probeerde hieraan te ontkomen door weg te rijden maar knalde recht door de gevel van de parkeergarage en kwam tegen een muur tot stilstand.

De tegenpartij is hierna direct gevlucht, beide mannen bleven gewond achter. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Beide gewonden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de parkeergarage is groot, de beheerder moet deze schade herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenis.

Lees verder

Misdaad

Arrestatie na vondst twee doden huis in Hengelo

Geplaatst

op

door

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Lees verder

Meest gelezen

X