Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politiespullen gestolen uit auto van agent

Geplaatst

op

Afgelopen zondag hebben dieven meerdere politiespullen gestolen uit een geparkeerde auto van een agent in Paramaribo.

De dief of dieven hebben zondagavond tussen 19:00 en 21:00 uur toegeslagen in een grijs gelakte personenauto die in de berm stond geparkeerd. De auto is een eigendom van een agent. Uit de auto zijn pepperspray, handboeien en een patronenhouder met daarin twaalf patronen meegenomen. De politie heeft geen sporen op of in het voertuig aangetroffen en gaat er vanuit dat de dader(s) de auto makkelijk kon openen doordat de ramen een stuk open stonden. De dieven hebben zo waarschijnlijk het portier kunnen openen en konden hierdoor ongemerkt hun gang gaan. De politie heeft een melding gemaakt van deze diefstal.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen