Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politiespullen gestolen uit auto van agent

Geplaatst

op

Afgelopen zondag hebben dieven meerdere politiespullen gestolen uit een geparkeerde auto van een agent in Paramaribo.

De dief of dieven hebben zondagavond tussen 19:00 en 21:00 uur toegeslagen in een grijs gelakte personenauto die in de berm stond geparkeerd. De auto is een eigendom van een agent. Uit de auto zijn pepperspray, handboeien en een patronenhouder met daarin twaalf patronen meegenomen. De politie heeft geen sporen op of in het voertuig aangetroffen en gaat er vanuit dat de dader(s) de auto makkelijk kon openen doordat de ramen een stuk open stonden. De dieven hebben zo waarschijnlijk het portier kunnen openen en konden hierdoor ongemerkt hun gang gaan. De politie heeft een melding gemaakt van deze diefstal.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Misdaad

Dodelijke steekpartij in Den Haag

Geplaatst

op

Een 25-jarige man is in het ziekenhuis overleden nadat hij donderdagavond was neergestoken op de Weimarstraat in Den Haag. De politie heeft in verband met de steekpartij een 27-jarige man opgepakt.

Agenten vonden het slachtoffer in kritieke toestand op straat. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar later. De verdachte zit nog vast, aldus de politie.

Lees verder

Meest gelezen