Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politiespullen gestolen uit auto van agent

Geplaatst

op

door

Afgelopen zondag hebben dieven meerdere politiespullen gestolen uit een geparkeerde auto van een agent in Paramaribo.

De dief of dieven hebben zondagavond tussen 19:00 en 21:00 uur toegeslagen in een grijs gelakte personenauto die in de berm stond geparkeerd. De auto is een eigendom van een agent. Uit de auto zijn pepperspray, handboeien en een patronenhouder met daarin twaalf patronen meegenomen. De politie heeft geen sporen op of in het voertuig aangetroffen en gaat er vanuit dat de dader(s) de auto makkelijk kon openen doordat de ramen een stuk open stonden. De dieven hebben zo waarschijnlijk het portier kunnen openen en konden hierdoor ongemerkt hun gang gaan. De politie heeft een melding gemaakt van deze diefstal.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X