Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politieagent wordt aangezien voor hert en wordt beschoten

Geplaatst

op

Een politieagent is zondag door een kogel geraakt in zijn linker bovenarm. Een jager dacht dat hij te maken had met een hert. Dit gebeurde bij een recreatieoord langs de Weg naar West Suriname.

De politieagent en zijn gezin bevonden zich net als de jager op het vakantieoord. De politieagent was in de vroege ochtend, voor zonsopkomst aan het vissen. Hij had een koplamp om zijn arm.

De jager zag het licht en dacht dat hij een hert in het vizier had. De agent raakte lichtgewond. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn het jachtgeweer en de machtiging in beslag genomen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen