Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politieagent aangehouden in overval zaak op autohandel

Geplaatst

op

In verband met de overval op een autohandel in Nieuw-Nickerie eerder deze week heeft de politie een politieagent aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak.

Regiocommandant Widjaikoemar Oedit kon nog niet vertellen waarvan de agent verdacht wordt. Het onderzoek naar zijn betrokkenheid bij deze zaak loopt namelijk nog. Maandag waren twee overvallers een autohandel in Nickerie binnengekomen en bonden de aanwezigen vast. De daders hadden allerlei waardevolle spullen al klaargelegd om mee te nemen toen de overval bruut werd verstoord door de politie die ingeschakeld was. De overvallers zijn na waarschuwingsschoten in de kraag gevat.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen