Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie zoekt nog steeds naar bestuurder klemgereden auto op A28

Geplaatst

op

door

De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van de auto die afgelopen weekend werd klemgereden op de A28, waarin mogelijk expolieven lagen. De zwarte Audi werd klemgereden tussen de afslag Ommen en de Lichtmis, waarna de bestuurder er vandoor ging.

Of de identiteit van de bestuurder al bekend is bij de politie, daar wil een woordvoerder niets over zeggen. Over de mogelijke explosieven die in de auto werden aangetroffen, kan de politie niets zeggen. De A28 was tussen Ommen en Nieuwleusen van zaterdagavond tot zondagochtend urenlang afgesloten vanwege de achtervolging.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder

Misdaad

16-jarige ingesloten voor verduistering

Geplaatst

op

door

J.T. en een vriend reageerden op een bericht van iemand die via de sociale media een zaktelefoon terverkoop aanbood. J.T., en zijn kompaan maakten een “fake account “ waarna zij via dat “account” een afspraak met de verkoper maakten om elkaar te ontmoeten op een bepaalde plek om de zaktelefoon te bezichtigen en eventueel te kopen.

Op de afgesproken plaats overhandigde de verkoper de zaktelefoon aan J.T. ter bezichtiging. Toen J.T. de zaktelefoon in handen had maakten hij en zijn kompaan zich uit de voeten. De verkoper en omstanders gingen J.T. en diens kompaan achterna het gelukte hun om J.T. aan te houden. Zijn kompaan zag kans weg te komen.

J.T. werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven, alwaar hij werd voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de J.T. voor verduistering opgesloten. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt. De zaktelefoon is in het bezit van J.T. aangetroffen en is terug gegeven aan de eigenaar.

Lees verder

Meest gelezen

X