Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie zoekt man die hondje van voorbijganger doodschopte

Geplaatst

op

door

In Tiel heeft een onbekende man gisteravond zonder aanleiding een hondje doodgeschopt. Tijdens het uitlaten van het hondje werd de eigenaar aangesproken door een man die direct daarna op het hondje begon in te schoppen en te slaan.

De aanval vond plaats op een parkeerplaats in de wijk Passewaaij in Tiel, melde de politie op Facebook.

De politie riep aanvankelijk via Facebook getuigen op zich te melden, maar het bericht werd verwijderd. In plaats van berichten die de politie konden helpen met het onderzoek, werden er veel emoties getoond.

“Wij begrijpen jullie frustratie maar er zaten berichten tussen die niet door de beugel kunnen”, schreef de politie. Het onderzoek gaat wel door.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Baby dood binnengebracht bij Spoedeisende Hulp

Geplaatst

op

door

De zes weken oude zuigeling D.H. is op dinsdag 19 november door de ouders naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) gebracht voor medische hulp. Het kindje is volgens de dienstdoende arts dood binnengebracht.

De ouders hebben verklaard dat de baby door aanhoudende diarree en braken enige tijd ziek was. De politie van het bureau Kwatta werd via het Command Center ingeschakeld. Het ontzielde lichaam was na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat na onderzoek is komen vast te staan dat er geen sprake is van misdrijf. Intussen is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Lees verder

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X