Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie zoekt getuigen woningoverval

Geplaatst

op

door

Een 73-jarige vrouw is donderdag het slachtoffer geworden van een gewapende overval bij haar huis aan de Lindelaan in Rijswijk. Volgens de politie zijn er persoonlijke eigendommen meegenomen door twee mannen. Ze bedreigden de vrouw met een steekwapen. Daarna gingen ze vervolgens met de buit in de richting van de Jozef Israëlslaan en de Frans Halskade. Beiden zijn nog spoorloos. De politie is op zoek naar getuigen van de woningoverval.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X