Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie vindt 8 kilo cocaïne en contant geld in voertuig Amsterdam

Geplaatst

op

Politie Logo Nederland

Een 29-jarige man, zonder vaste woon- en verblijfplaats, is aangehouden op de Staalmeesterslaan in Amsterdam op verdenking van het bezit van harddrugs en witwassen.

Bij een routinecontrole kreeg deze bestuurder van een personenauto een stopteken. Het type voertuig waarmee deze man reed is soms voorzien van een verborgen ruimte.

De agent die deze auto controleerde stelde vast, dat in dit geval er ook sprake was van een verborgen ruimte. Bij het openen hiervan trof de politie ruim 8 kilo cocaïne en een aanzienlijk bedrag aan contant geld aan.

De auto, de verdovende middelen en het contante geld zijn in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De recherche stelt een nader onderzoek in. 

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Flory Peetoom

Naar mijn mening is de al jaren durende PANDEMIE VAN DRUGS nog vele malen erger dan het coronavirus. Het verschil is alleen dat die asociale en schoftige drugsdealers de jeugdigen in de hele wereld naar de verdommenis helpen en de corona voornamelijk ouderen. Maar aan de drugs wordt meer verdiend: ook door frauderende overheids” functionarissen”.Daarom blijven afdoende maatregelen uit.

Annan

Een drugsbende die graag in een land zit en tjokoe betaald..brengt valuta in het land..die derde wereld landen. Daar gaat de politie toch niet tegen optreden.ValutaAdvertentie

Misdaad

20-jarige jongen om Surinaamse Dollars 20 doodgestoken

Geplaatst

op

Kaarsjes

Severino Helderberg (20) is vannacht doodgestoken. De 22-jarige Oniel A. heeft hem twee dodelijke steken toegebracht in zijn borststreek. Hij is door de politie aangehouden.

De dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in Santodorp, nabij een locatie waar er gedobbeld wordt. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om een geldbedrag van SRD 20.

Oniel moest Severino betalen. De woordenwisseling liep uit de hand, waarbij Severino een steen op Oniel zou hebben gegooid. Oniel trok op zijn beurt een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Severino hiermee. Het scherpe voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde, vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft gestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Man aangehouden na hoesten in gezicht ziekenhuismedewerkster

Geplaatst

op

Politie Logo Nl1

Ongeveer anderhalve week terug heeft een bezoeker opzettelijk gehoest in het gezicht van een baliemedewerkster van een ziekenhuis in Eindhoven. Kort daarvoor gaf de man aan, dat hij besmet was met het coronavirus, meldt politie.nl. De politie heeft een onderzoek ingesteld en gisteren een 52-jarige man uit Eindhoven aangehouden.

De Eindhovenaar wordt ervan verdacht dat hij tegen het slachtoffer zou hebben gezegd, dat hij besmet was met het coronavirus. Vervolgens zou hij opzettelijk in haar gezicht hebben gehoest. Wij zien dit als een poging tot zware mishandeling.

Tijdens het onderzoek is de verdachte in beeld gekomen. Dat heeft gisteren geleid tot zijn aanhouding. Of de verdachte daadwerkelijk besmet is met het coronavirus wordt verder onderzocht. De verdachte mag zich donderdag verantwoorden voor de rechter-commissaris.

Dit soort gedrag vindt de politie ontoelaatbaar en daarom worden zulke incidenten dan ook zeer serieus genomen. Vanwege dit soort gedrag hanteren de politie en het Openbaar Ministerie (OM) een zogeheten zerotolerance beleid. Verdachten kunnen door het OM op versnelde wijze fors worden gestraft vanuit een lik-op-stukbeleid.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen