Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie Suriname vernietigd grote hoeveelheid drugs

Geplaatst

op

Afgelopen vrijdag is door de afdeling Narcotica Brigade van de Politie Suriname een grote hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd.

De drugs waren onder andere op de internationale luchthaven van Paramaribo onderschept en in beslag genomen. Bij deze vernietiging is ongeveer 120 kilo cocaïne, 16 liter vloeibare cocaïne, 9 kilo marihuana, 300 gram hasj en 6300 xtc pillen in brand gestoken. Dit gebeurde op een locatie in de Commewijne. Bij de verbranding was een officier van justitie aanwezig.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Anita Delchot

    zaterdag 27 augustus 2016 at 10:17

    Die auto banden toch niet .

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen