Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie Suriname: inbrekers neergeschoten

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

Op zaterdagochtend 18 juli heeft de politie drie inbrekers aangehouden op een woonadres in de Emmastraat te Paramaribo. Tijdens de aanhouding zijn twee van de drie inbrekers neergeschoten door de politie. Zij liepen schotverwondingen op aan hun been.

Na medische behandeling zijn zij overgebracht naar het politie bureau Nieuwe-Haven. De verdachten zijn: Arianto, P., Lorenzo, M en Dem, K.

Nadere informatie volgt.

Bron: KPS

5 Reacties
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Abaisa
zondag 19 juli 2020 20:33

Gelijk doorschieten die.gasten dan weer ieder inbreker dat stelen niet loont. Ook bekend maken dat het voortaan zo zal gaan. Je wordt neergeschoten. Ze slaan de meeste mensen half dood als ze gaan stelen. Het moet harder aangepakt worden . Enigste manier om het in te dammen

stanley westerborg
woensdag 22 juli 2020 20:13

Doodschieten, deze satans die ons overal in het land alleen maar ellende brengen.

Flora pasi
woensdag 22 juli 2020 21:24

Goedzo politie dood schieten. Geen pardon. Als ze in mijn huis komen gaan ze me zeker doden want ik ga vechten voor me leven en ja minimaal 1 gaar met me mee. Geef ons het recht een wapen in huis te mogen hebben zoals in Amerika. Dan kunnen wij onszelf beschermen

Paramang
woensdag 22 juli 2020 21:29

Misschien dat deze regering ons recht op zelfbescherming verbreed door in noodweer thuis te mogen schieten. Het recht op een wapen zouden we moeten toejuichen nu we zien en merken dat he zelf thuis niet meer veilig bent.

Bjorn
woensdag 22 juli 2020 21:32

Renoveren je huis tot een bunker. Dievenijzer werkt niet. Het houd ze niet buiten boi. Beton. 3 dubbel glas alarm en zelf een automatisch wapen want een pistool helpt niet. Een uzi daga daga dingAdvertentie

Misdaad

Vierde persoon aangehouden in moordzaak 22-jarige studente in Suriname

Geplaatst

op

Politie Suriname

In de moordzaak van de 22-jarige Natin-studente Chanelva van der Bok is er een vierde persoon in verzekering gesteld. Het zou ook gaan om een vrouw, die familielid is van de overledene. Het is nog niet duidelijk wat het aandeel van deze persoon is in de zaak.

De politie heeft eerder Orpheo F. (34), politierekruut Dwight P. (28) en de 51-jarige Marijke F. gearresteerd. Op 13 juli werd de levenloze Van der Bok badend in haar bloed aangetroffen in haar woning door haar tante – Marijke F. – die op hetzelfde adres, Njoengkondrestraat in het ressort Munder, woont. De tante had een reservesleutel gebruikt om het huis van haar nichtje in te gaan.

Het staat vast dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Orpheo F. en Dwight P. werden nog dezelfde dag door de wetsdienaren aangehouden. Een van de mannen had een liefdesrelatie met de studente. De volgende dag werd Marijke F. als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld. Tijdens het verdere onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten kwam de vierde verdachte in beeld. Het onderzoek is nog gaande.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Suriname…De stand van zaken rond de moord op 48-jarige Jeetindra Sohans

Geplaatst

op

Kps Logo

Het ontzielde lichaam van de 48-jarige Jeetindra Sohans werd aan de Magnesiumstraat, op 25 april van dit jaar uit een auto gestoten.

In deze zaak werden eerder aangehouden en in verzekering gesteld de 21-jarige Franky J. en de 20-jarige Sarafina M.
Nu enige tijd verder is ook de 27-jarige Stefano M., in de kraag gevat door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). De verdachte Stefano M. werd al enige tijd geleden in beeld gebracht en opgespoord. Hij is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Culturu.com—Ferdinand Louis

Lees verder

Meest gelezen