Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie schiet op inbrekers

Geplaatst

op

De politie van Lelydorp heeft zondagochtend geschoten op inbrekers aan de Indira Gandhiweg. De agenten reageerden op een inbraakmelding. Bij aankomst probeerden de vermoedelijk vier verdachten aan de politie te ontkomen en opende zij het vuur. Hierop hebben de agenten geschoten.

De heer des huizes raakte bij de overval gewond. Hij heeft een slag moeten incasseren aan het hoofd en liep een hoofdwond op.

Het voorlopige onderzoek gaat uit van een mogelijke beroving waarbij vier gemaskerde mannen de woning van de slachtoffers zijn binnengedrongen. De overvallers gingen er met een nog onbekende buit vandoor.

De zaak is in onderzoek bij de recherche van regio Midden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen