Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie Antwerpen vindt 4.000 kilo cocaïne; ook Surinamers aangehouden

Geplaatst

op

Euro's. Foto Shutterstock

De Antwerpse politie heeft enkele Surinamers die in Nederland wonen opgepakt in verband met de vangst van bijna 4.000 kilo cocaïne. In totaal zijn veertien personen aangehouden. De cocaïne zou een straatwaarde hebben van zo’n 200 miljoen euro.

De drugs zaten verstopt in een container met vis, die gisteravond aankwam in de haven van Antwerpen. De Antwerpse politie wist van de zending en stond met speciale eenheden klaar om binnen te vallen.

Een aantal mannen werd direct in een loods aangehouden. Daarna waren er invallen op verschillende plekken in Antwerpen en werd een auto met twee verdachten klemgereden.

In de Antwerpse haven worden regelmatig drugs onderschept en daar zijn ook geregeld Nederlanders bij betrokken. In januari werden nog honderden kilo’s drugs gevonden in een container afkomstig uit Ecuador.

Culturu.com

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen