Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie Amsterdam zoekt Erxinio Luntungan (20) naar aanleiding van dodelijke schietpartij

Geplaatst

op

door

De politie Amsterdam heeft de identiteit vrijgegeven van de mogelijke dader van een dodelijke schietpartij. De 20-jarige Erxinio Luntungan wordt ervan verdacht de 25-jarige Orpheo Gefferie in de nacht van 17 op 18 mei te hebben neergeschoten in de Amsterdamse parkeergarage The Bank. Hij stierf later in het ziekenhuis.

De aanleiding van de dodelijke schietpartij was waarschijnlijk een ruzie over een parkeerkaart.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

17 jarige bekend diefstal

Geplaatst

op

door

De 17 jarige R.M die zich schuldig maakte aan diefstal van vreemd geld en verschillende goederen heeft zijn diefstal aan de benadeelde bekend.  De politie van het ressort Jarikaba heeft deze tiener op zondag 16 juni  in verzekering gesteld voor gekwalificeerde diefstal.

Hij drong de woning van een senioren burger binnen en nam daaruit goederen en een geldbedrag in vreemde valuta weg. De benadeelde deed aangifte van dit strafbaar feit maar wist toen niet wie de inbreker was. Naderhand kwam aan het licht dat  R.M. met vreemde valuta op zak liep. De aangever is een familielid tevens buurman van R.M.

De benadeelde ging thuis bij de verdachte en confronteerde hem met de verkregen informatie. R.M. gaf toe dat hij de diefstal gepleegd had. Hij had een deel van het vreemd geld nog in zijn bezit. De vader van de dief bracht hem naar de politie en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het geld dat hij nog over had is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Lees verder

Misdaad

Plofkraak bij geldautomaat op Postjesweg

Geplaatst

op

door

In Amsterdam is woensdagochtend een plofkraak gepleegd op een geldautomaat op de Postjesweg.    Of er buit is gemaakt, is nog onduidelijk. De straat is afgezet en er zijn specialisten ter plaatste om onderzoek te doen. Ook de politiehelikopter werd ingezet. 

Meer informatie kan de politie nog niet geven.

Lees verder

Meest gelezen

X