Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie Amsterdam zoekt Erxinio Luntungan (20) naar aanleiding van dodelijke schietpartij

Geplaatst

op

door

De politie Amsterdam heeft de identiteit vrijgegeven van de mogelijke dader van een dodelijke schietpartij. De 20-jarige Erxinio Luntungan wordt ervan verdacht de 25-jarige Orpheo Gefferie in de nacht van 17 op 18 mei te hebben neergeschoten in de Amsterdamse parkeergarage The Bank. Hij stierf later in het ziekenhuis.

De aanleiding van de dodelijke schietpartij was waarschijnlijk een ruzie over een parkeerkaart.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Duikboot met 8000 kilo cocaïne opgebracht

Geplaatst

op

door

Voor de kust van het zuidwesten van Colombia is een onderzeeër met 8000 kilo cocaïne aan boord opgebracht. Colombiaanse media berichten dat de duikboot werd onderschept in een operatie van de marine, de luchtmacht en de Amerikaanse opsporingsdienst DEA.

Het vaartuig zou onderweg zijn geweest van Tumaco in het uiterste zuidwesten van het land naar Centraal-Amerika. De drugs zouden waarschijnlijk naar de VS gaan en daar een waarde van naar schatting een half miljard dollar hebben. Het is wat Colombia betreft de grootste drugsvangst ooit in een smokkelonderzeeër.

Over de mensen achter deze drugssmokkel of eventuele aanhoudingen is nog niets bekendgemaakt.

Lees verder

Misdaad

22 kilo coke gevonden in woning in Amsterdam-Noord

Geplaatst

op

door

In een woning aan de IJdoornlaan heeft de politie woensdagavond een aanzienlijke drugsvangst gedaan.

In totaal werd er 22 kilo cocaïne gevonden in het pand. Ook vonden agenten een grote hoeveelheid cash aan. De drugs en het geld zijn in beslag.

In de woning zijn ook twee Amsterdamse mannen van 25 en 34 jaar oud gearresteerd. Zij worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Lees verder

Meest gelezen

X