Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Politie agent opzettelijk aangereden door 19- jarige autobus bestuurder

Geplaatst

op

Handboeien

Een politieambtenaar is op zondagavond 4 oktober, omstreeks kwart voor acht, op de hoek van de Indira Gandhi- en de Rijsdijkweg opzettelijk aangereden door de 19 jarige autobestuurder Bjorn S.
De aangereden agent van politie was, samen met andere collega’s, bezig op de voornoemde hoek op te treden tegen een groep jongemannen, die zich vermoedelijk schuldig maken aan overtreding van de wet verdovende middelen. Bjorn S. maakte ook deel uit van die groep alleen zat hij op dat moment achter het stuur van een autobus . Een achttienjarige jongeman zat samen met Bjorn in de autobus.

Bjorn reed de politieman opzettelijk aan toen die in de richting van de autobus liep. Door de aanrijding viel de politie agent op de grond en kwam onder de autobus terecht. Bjorn reed door en sleurde de politie agent met zich mee die vast zat onder de autobus. Bjorn bracht de autobus pas tot stilstand nadat politieambtenaren gericht op het voertuig schoten. Bjorn en de mede inzittende zijn niet door kogels geraakt.

Per ontboden ambulance is de zwaar gewonde politie agent naar het Academisch Ziekenhuis overgebracht. De verwondingen van de politieambtenaar waren van dien aard dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. De politie agent heeft onder andere een been- en arm fractuur opgelopen en ligt ter verpleging in het ziekenhuis.

Bjorn is door de politie aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld ter zake onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling. De autobus is niet van Bjorn. De eigenaar had het voertuig bij hem achter gelaten voor reparatie. Bjorn is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij beweert dat hij de politie agent niet heeft gezien vandaar dat hij hem heeft aangereden.

Bron : KPS

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Drie verdachten aangehouden voor diefstal

Geplaatst

op

Img 6394db1f5b46 1

Leden van Recherche Regio Midden in samenwerking met het Arrestatie Team(A-Team) hebben op donderdag 15 oktober de 23-jarige Marchel K. alias “Koeli boi”,  F.A alias “ Bami” (17) en C.L. alias “Koko” (17) aangehouden.

Een benadeelde deed op vrijdag 2 oktober aangifte bij de politie van Domburg van inbraak bij zijn woning. Geld en sieraden zijn uit het huis gestolen. Het drietal kwam in beeld na bekomen en uitgewerkte informatie. Bij zijn aanhouding is op Marchel K. marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen en in beslag genomen. Hij verklaarde aan de politie dat hij drugsverkoper is. Op de verdachte F.A. zijn hagelpatronen aangetroffen en in beslag genomen.

Het drietal is na overleg met het Openbare Ministerie in verzekering gesteld. F.A. en C.L. zijn wegens hun jeugdige leeftijd opgesloten in het Opa Doelie Doorgangscentrum.

Bron: KPS

Lees verder

Misdaad

Verdachte moord Myrtle Bons aangehouden

Geplaatst

op

Handen Achter Tralies

Op zaterdagmorgen 17 oktober hebben leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo de 46-jarige verdachte Romano K. aangehouden in verband met de moord op de 32-jarige Myrtle Bons.

Het lichaam van Bons werd op 14 oktober in een onder water gelopen zandput  gevonden in een zijweg van de Afobakkaweg. Ze werd al sinds 05 oktober door haar familie vermist. Het is waarschijnlijk dat de verdachte dezelfde persoon is die haar een lift gaf om een afschrijvingsbrief te halen op school voor haar kinderen.

Romano K. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten  onderzoekt de strafzaak. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen