Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Plofkraak Amsterdam: slapende bewoner gewond

Geplaatst

op

door

Bij een plofkraak aan de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam is dinsdagochtend een gewonde gevallen. Het slachtoffer, dat lag te slapen, liep volgens de politie verwondingen aan het gezicht op, maar kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld.

Bewoners werden opgeschrikt door twee harde knallen. De explosie heeft veel schade veroorzaakt. Diverse ruiten zijn gesneuveld. Een aantal omwonenden is enige tijd opgevangen in een nabijgelegen politiebureau. Na inspectie van hun woning konden ze weer naar huis.

De Explosieve Opruimingsdienst Defensie heeft onderzoek gedaan naar eventueel achtergebleven explosieven, maar er is niets aangetroffen. De politie heeft geen aanhoudingen verricht. Er is ook niet bekend of er iets buit is gemaakt.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
LIDA

Bulgarije Polen zijn de Oost Europese mensen word er steeds gezegd die de inbraken doet. Sluit de grensen voor hunAdvertentie

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X