Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Overval op supermarkt in Paramaribo

Geplaatst

op

Op dinsdagmiddag zijn een supermarkthouder en zijn vrouw in Paramaribo overvallen door vier gewapende mannen. Het viertal zou met een houwer en een mes het pand zijn binnen gegaan om even later met een geldbedrag weer weg te gaan.

Normaliter zijn er altijd mensen aanwezig voor of in de winkel maar dit keer was het stil op het moment dat de daders hun slag kwamen slaan. De vier mannen hebben tijdens de overval de supermarkthouder mishandeld waardoor de man nu schrammen heeft aan zijn zij. De vrouw van de overvaller bleef ongeschonden. De daders hebben het kasregister met een inhoud van ongeveer SRD 3000 meegenomen en een Iphone van de supermarkthouder. Op een plein bij een naastgelegen school hebben de vier mannen de kassa kapot staan slaan tegen een muur. Toen even later iemand hier iets van kwam zeggen zijn zij weggevlucht, bonnetjes uit de kassa bleven achter op het terrein. Tijdens de overval zou één van de daders een voorwerp naar de supermarkteigenaar hebben gegooid, dit heeft de man met zijn handen af kunnen wenden. Deze overval zou de eerste keer zijn voor deze supermarkt. De politie is nog op zoek naar de daders.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |