Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Overval op supermarkt in Paramaribo

Geplaatst

op

door

Op dinsdagmiddag zijn een supermarkthouder en zijn vrouw in Paramaribo overvallen door vier gewapende mannen. Het viertal zou met een houwer en een mes het pand zijn binnen gegaan om even later met een geldbedrag weer weg te gaan.

Normaliter zijn er altijd mensen aanwezig voor of in de winkel maar dit keer was het stil op het moment dat de daders hun slag kwamen slaan. De vier mannen hebben tijdens de overval de supermarkthouder mishandeld waardoor de man nu schrammen heeft aan zijn zij. De vrouw van de overvaller bleef ongeschonden. De daders hebben het kasregister met een inhoud van ongeveer SRD 3000 meegenomen en een Iphone van de supermarkthouder. Op een plein bij een naastgelegen school hebben de vier mannen de kassa kapot staan slaan tegen een muur. Toen even later iemand hier iets van kwam zeggen zijn zij weggevlucht, bonnetjes uit de kassa bleven achter op het terrein. Tijdens de overval zou één van de daders een voorwerp naar de supermarkteigenaar hebben gegooid, dit heeft de man met zijn handen af kunnen wenden. Deze overval zou de eerste keer zijn voor deze supermarkt. De politie is nog op zoek naar de daders.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

47-jarige man misbruikt jongen met geestelijke beperking

Geplaatst

op

door

De politie van Santo Dorp heeft de 47-jarige Ricky N. aangehouden op verdenking van gemeenschap met een minderjarige jongen. Het slachtoffer heeft een geestelijke beperking. De aangeefster R.A heeft aangifte gedaan, nadat zij van een getuige te horen heeft gekregen dat haar jongere broer door de verdachte is verkracht. Bij de politie heeft het slachtoffer wat zijn oudere zus heeft verklaard bevestigd. Uit voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de man op hetzelfde erf als het slachtoffer woonachtig is. Hij zou de jongen met een bordje eten in zijn woning hebben gelokt, om daarna de ontuchtige handelingen te plegen. Ricky N. heeft het feit toegegeven. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.  

Lees verder

Misdaad

Dronken man (34) gooit hond van derde etage van een gebouw en krijgt gevangenisstraf

Geplaatst

op

door

Een rechtbank in de Zuid-Franse stad Montpellier heeft een man veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf waarvan een voorwaardelijk, omdat hij een hond van de derde etage van een gebouw had gegooid. De 34-jarige man toonde tijdens het proces geen spijt of berouw.

Ik had veel gedronken en de dag voordien had ik ook veel cocaïne genomen. Ik kan me er niets meer van herinneren”, zo probeerde hij zichzelf te verdedigen in de rechtbank. De rechter toonde echter geen genade. “Deze meneer lijkt me heel gevaarlijk”, zei hij. “Als dit al kan gebeuren wanneer hij onder invloed is, wie kan me dan zeggen dat hij zijn zoontje niet van het balkon zou kunnen gooien?” De man heeft een vierjarig kind waar hij echter geen voogdij over heeft.

Naast de gevangenisstraf heeft de rechter bepaald dat de man nooit meer een huisdier mag bezitten. De dierenbescherming, die zich over de mishandelde Mechelse herder ontfermt, is blij met het vonnis, meldden Franse media.

Lees verder

Meest gelezen

X