Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Overval op supermarkt in Paramaribo

Geplaatst

op

Op dinsdagmiddag zijn een supermarkthouder en zijn vrouw in Paramaribo overvallen door vier gewapende mannen. Het viertal zou met een houwer en een mes het pand zijn binnen gegaan om even later met een geldbedrag weer weg te gaan.

Normaliter zijn er altijd mensen aanwezig voor of in de winkel maar dit keer was het stil op het moment dat de daders hun slag kwamen slaan. De vier mannen hebben tijdens de overval de supermarkthouder mishandeld waardoor de man nu schrammen heeft aan zijn zij. De vrouw van de overvaller bleef ongeschonden. De daders hebben het kasregister met een inhoud van ongeveer SRD 3000 meegenomen en een Iphone van de supermarkthouder. Op een plein bij een naastgelegen school hebben de vier mannen de kassa kapot staan slaan tegen een muur. Toen even later iemand hier iets van kwam zeggen zijn zij weggevlucht, bonnetjes uit de kassa bleven achter op het terrein. Tijdens de overval zou één van de daders een voorwerp naar de supermarkteigenaar hebben gegooid, dit heeft de man met zijn handen af kunnen wenden. Deze overval zou de eerste keer zijn voor deze supermarkt. De politie is nog op zoek naar de daders.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen