Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Overleden man bestolen in Paramaribo

Geplaatst

op

De criminaliteit in Suriname heeft opnieuw een dieptepunt bereikt. Dieven hebben namelijk de eigendommen van een man, die op straat kwam te overlijden, gestolen.

Afgelopen woensdag was een man op de Kwattaweg in Paramaribo op de fiets toen hij plots niet lekker werd en pijn in zijn borst voelde. De man belde met een familielid maar kwam ten val met zijn fiets. Toen de politie op de plaats aan kwam bleek dat de man al overleden was. Wat de politie ook opmerkte was dat de eigendommen van de net overleden man gestolen waren. Zo waren zijn fiets en zijn persoonlijke bezittingen weg toen de politie de man had gevonden. De politie heeft nog geen idee wie dit gedaan zou kunnen hebben maar onderzoekt de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen