Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Overleden man bestolen in Paramaribo

Geplaatst

op

door

De criminaliteit in Suriname heeft opnieuw een dieptepunt bereikt. Dieven hebben namelijk de eigendommen van een man, die op straat kwam te overlijden, gestolen.

Afgelopen woensdag was een man op de Kwattaweg in Paramaribo op de fiets toen hij plots niet lekker werd en pijn in zijn borst voelde. De man belde met een familielid maar kwam ten val met zijn fiets. Toen de politie op de plaats aan kwam bleek dat de man al overleden was. Wat de politie ook opmerkte was dat de eigendommen van de net overleden man gestolen waren. Zo waren zijn fiets en zijn persoonlijke bezittingen weg toen de politie de man had gevonden. De politie heeft nog geen idee wie dit gedaan zou kunnen hebben maar onderzoekt de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X