Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Overleden man bestolen in Paramaribo

Geplaatst

op

De criminaliteit in Suriname heeft opnieuw een dieptepunt bereikt. Dieven hebben namelijk de eigendommen van een man, die op straat kwam te overlijden, gestolen.

Afgelopen woensdag was een man op de Kwattaweg in Paramaribo op de fiets toen hij plots niet lekker werd en pijn in zijn borst voelde. De man belde met een familielid maar kwam ten val met zijn fiets. Toen de politie op de plaats aan kwam bleek dat de man al overleden was. Wat de politie ook opmerkte was dat de eigendommen van de net overleden man gestolen waren. Zo waren zijn fiets en zijn persoonlijke bezittingen weg toen de politie de man had gevonden. De politie heeft nog geen idee wie dit gedaan zou kunnen hebben maar onderzoekt de zaak.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Man zwaargewond na steekpartij in Groningen

Geplaatst

op

Bij een steekpartij aan de Peperstraat in Groningen is donderdagochtend een man neergestoken. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft na de steekpartij een man aangehouden op het Damsterdiep. “Onderzoek moet uitwijzen wat zijn betrokkenheid is geweest”, aldus de politie. De man zit vast.

ANP

Lees verder

Misdaad

´Haagse steker geheel ontoerekeningsvatbaar´

Geplaatst

op

Gedragskundigen die Malek F., de zogenoemde Haagse steker, hebben onderzocht, concluderen dat hij geheel ontoerekeningsvatbaar was toen hij op 5 mei in Den Haag op straat drie mensen neerstak. Hij moet worden behandeld in een tbs-kliniek, op een afdeling voor patiënten met psychotische stoornissen, zeggen de deskundigen. Het gevaar voor herhaling is groot.

Dat bleek woensdag op een tussentijdse zitting in de strafzaak tegen de 32-jarige F., afkomstig uit Syrië. De politie schakelde F. na de steekpartij uit door hem neer te schieten.

De grote vraag in de zaak is of F. als terrorist of als verwarde man moet worden beoordeeld. Het Openbaar Ministerie beschouwt het geweld nog steeds als een terroristische daad, ondanks de conclusies van de deskundigen over F.’s psyche. ´´Hij had het plan te doden omdat hij vond dat niet-moslims gedood moesten worden”, aldus de officier van justitie.

ANP

Lees verder

Meest gelezen