Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Oud-Philips-topman mogelijk vermoord

Geplaatst

op

door

Tob Cohen (71), een oud-topman van Philips, is mogelijk vermoord en in een hotel in beton gegoten, aldus De Telegraaf. De man wordt al een maand vermist in Kenia. Zijn Keniaanse echtgenote is deze week gearresteerd.

De Telegraaf baseert zich op bronnen in Kenia. Medewerkers van de Nederlander zouden hebben verklaard dat ze in opdracht van de vrouw hebben gelogen. Daarna werd de vrouw aangehouden. Dit weekend wordt gezocht in een luxe hotel in Othaya, dat in aanbouw is. De vrouw  is opdrachtgever van het project. Othaya ligt zo’n kilometer ten noorden van hoofdstad Nairobi.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Donald

wat een schande. zijn er nog vrouwen die hun man zouden vermoorden?als je rijk ben is het de vraag houd ze van mij of van mijn geld?Advertentie

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Misdaad

Veroorzaker dodelijke aanrijding nog voortvluchtig

Geplaatst

op

door

De automobilist die zaterdagochtend twee vrouwen dodelijk aanreed aan de Indira Gandhiweg, is nog niet aangehouden. Het voertuig, een grijs gelakte Toyota Kluger, werd uren na de aanrijding wel achterhaald aan de Nieuw Weergevondenweg en is in beslag genomen door de politie.

Volgens informatie is de bestuurder na het afleveren van het voertuig gelijk in een taxi gestapt. De eigenaar stelde de politie op de hoogte over de auto, waarvan hij gelet op de schade vermoedde dat die mogelijk betrokken was bij een aanrijding.

Bij de aanrijding kwamen de 52-jarige Ashawatie Manglie en de 56-jarige Denice Noordzee om het leven. De roekeloze autobestuurder reed het duo aan toen hij een stilstaande bus links op de Indira Gandhiweg inhaalde. Hij kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, maar vervolgde zijn weg en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter. De politie werkt aan zijn aanhouding.

Lees verder

Meest gelezen

X