Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Opnieuw bejaarde beroofd in Paramaribo

Geplaatst

op

Vorige week schreven wij dat een bejaarde vrouw slachtoffer was geworden van een beroving. Deze week is tijdens een busrit in Paramaribo een 70-jarige man beroofd van al zijn geld en pasjes. De dader was tegelijkertijd met de man ingestapt en heeft bij het verlaten van de bus de man beroofd.

De bejaarde man nam gisteren de bus in Paramaribo. Volgens een ooggetuige stapte toen ook de dader in de bus. Deze nam plaats achter het slachtoffer. Toen de bus bij de Ramgoelamweg was drukte de bejaarde op de schel om uit te stappen. Toen de man uitstapte stond ook de man achter hem op. Bij het verlaten van de bus werd de bejaarde beroofd van een enveloppe met 1700 SRD erin. Ook zijn al zijn pasjes en identiteitskaart gestolen. De dader rende weg in de richting van de toekomstweg. Een getuige van de beroving is nog achter de dader aangerend maar kon deze niet bijhouden. Het slachtoffer was met zoveel geld op zak omdat hij naar de bank was gegaan om het geld voor zijn vrouw te halen. Het vermoeden bestaat dan ook dat de dader de man al vanaf dit moment in de gaten heeft gehouden en heeft gewacht op het juiste moment om toe te slaan. De bejaarde man is hevig geschrokken van de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen