Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Opnieuw bejaarde beroofd in Paramaribo

Geplaatst

op

door

Vorige week schreven wij dat een bejaarde vrouw slachtoffer was geworden van een beroving. Deze week is tijdens een busrit in Paramaribo een 70-jarige man beroofd van al zijn geld en pasjes. De dader was tegelijkertijd met de man ingestapt en heeft bij het verlaten van de bus de man beroofd.

De bejaarde man nam gisteren de bus in Paramaribo. Volgens een ooggetuige stapte toen ook de dader in de bus. Deze nam plaats achter het slachtoffer. Toen de bus bij de Ramgoelamweg was drukte de bejaarde op de schel om uit te stappen. Toen de man uitstapte stond ook de man achter hem op. Bij het verlaten van de bus werd de bejaarde beroofd van een enveloppe met 1700 SRD erin. Ook zijn al zijn pasjes en identiteitskaart gestolen. De dader rende weg in de richting van de toekomstweg. Een getuige van de beroving is nog achter de dader aangerend maar kon deze niet bijhouden. Het slachtoffer was met zoveel geld op zak omdat hij naar de bank was gegaan om het geld voor zijn vrouw te halen. Het vermoeden bestaat dan ook dat de dader de man al vanaf dit moment in de gaten heeft gehouden en heeft gewacht op het juiste moment om toe te slaan. De bejaarde man is hevig geschrokken van de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X