Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Opnieuw bejaarde beroofd in Paramaribo

Geplaatst

op

Vorige week schreven wij dat een bejaarde vrouw slachtoffer was geworden van een beroving. Deze week is tijdens een busrit in Paramaribo een 70-jarige man beroofd van al zijn geld en pasjes. De dader was tegelijkertijd met de man ingestapt en heeft bij het verlaten van de bus de man beroofd.

De bejaarde man nam gisteren de bus in Paramaribo. Volgens een ooggetuige stapte toen ook de dader in de bus. Deze nam plaats achter het slachtoffer. Toen de bus bij de Ramgoelamweg was drukte de bejaarde op de schel om uit te stappen. Toen de man uitstapte stond ook de man achter hem op. Bij het verlaten van de bus werd de bejaarde beroofd van een enveloppe met 1700 SRD erin. Ook zijn al zijn pasjes en identiteitskaart gestolen. De dader rende weg in de richting van de toekomstweg. Een getuige van de beroving is nog achter de dader aangerend maar kon deze niet bijhouden. Het slachtoffer was met zoveel geld op zak omdat hij naar de bank was gegaan om het geld voor zijn vrouw te halen. Het vermoeden bestaat dan ook dat de dader de man al vanaf dit moment in de gaten heeft gehouden en heeft gewacht op het juiste moment om toe te slaan. De bejaarde man is hevig geschrokken van de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen