Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Opnieuw bejaarde beroofd in Paramaribo

Geplaatst

op

door

Vorige week schreven wij dat een bejaarde vrouw slachtoffer was geworden van een beroving. Deze week is tijdens een busrit in Paramaribo een 70-jarige man beroofd van al zijn geld en pasjes. De dader was tegelijkertijd met de man ingestapt en heeft bij het verlaten van de bus de man beroofd.

De bejaarde man nam gisteren de bus in Paramaribo. Volgens een ooggetuige stapte toen ook de dader in de bus. Deze nam plaats achter het slachtoffer. Toen de bus bij de Ramgoelamweg was drukte de bejaarde op de schel om uit te stappen. Toen de man uitstapte stond ook de man achter hem op. Bij het verlaten van de bus werd de bejaarde beroofd van een enveloppe met 1700 SRD erin. Ook zijn al zijn pasjes en identiteitskaart gestolen. De dader rende weg in de richting van de toekomstweg. Een getuige van de beroving is nog achter de dader aangerend maar kon deze niet bijhouden. Het slachtoffer was met zoveel geld op zak omdat hij naar de bank was gegaan om het geld voor zijn vrouw te halen. Het vermoeden bestaat dan ook dat de dader de man al vanaf dit moment in de gaten heeft gehouden en heeft gewacht op het juiste moment om toe te slaan. De bejaarde man is hevig geschrokken van de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen met losse handjes en verdachte seksueel misbruik opgesloten

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Waldeck in het district Nickerie heeft eerder deze week twee mannen aangehouden voor mishandeling van hun vrouwen. Het duo, de 47 – jarige Nazierhosien H en de 48 – jarige Radjinderperkash M, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

De politie meldt in een bericht, dat ambtenaren van het ressort Apoera in het district Nickerie, de 32 – jarige T.R hebben aangehouden en na overleg met het OM achter slot en grendel geplaatst. Er is tegen T aangifte gedaan van seksueel misbruik, waarna hij is opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Na afstemming met het OM is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Lees verder

Misdaad

Van kindermisbruik verdachte multimiljonair Epstein blijft vastzitten

Geplaatst

op

door

Een rechter heeft donderdag besloten dat de Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein in de gevangenis blijft tot zijn proces. Epstein wordt ervan verdacht tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt.

Epstein werd op 6 juli, nadat hij terugkeerde van een verblijf in Frankrijk, opgepakt op een vliegveld in New Jersey. Hij wordt verdacht van mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting en criminele samenzwering. De multimiljonair stelt onschuldig te zijn.

Omdat ze vreesden dat hij door zijn rijkdom en connecties makkelijk naar het buitenland zou kunnen vluchten drongen de openbare aanklagers er bij de rechter op aan Epstein niet op borgtocht vrij te laten of onder huisarrest te stellen. Epstein zit momenteel vast in een beruchte gevangenis in New York, het Metropolitan Correctional Center.

Lees verder

Meest gelezen

X