Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Ontsnapte gevangene cellencomplex Houttuin weer terecht

Geplaatst

op

door

De 19-jarige Shaguil H., die op maandag 2 januari jl. samen met zijn celgenoot Marcel B. kans zag te ontsnappen uit het cellencomplex van het politiebureau Houttuin, heeft zich afgelopen donderdag gemeld op het politiebureau te Lelydorp.

H. verklaarde aan de politie de kans te hebben gewaagd om te ontsnappen omdat hij een vriendin heeft die zwanger is. Zijn zoektocht naar het vinden van een baan, om zijn vriendin te kunnen verzorgen, werd echter bemoeilijkt daar de politie en het Openbaar Ministerie zijn ontsnapping via de media, met foto van hem, bekend hebben gemaakt.

Shaquil H. werd op 8 juli gearresteerd door de politie op verdenking van sex met een minderjarig meisje, welke hij onttrokken heeft aan het ouderlijk gezag.

H. is overgedragen aan de politie van Houttuin, waar hij weer in verzekering is gesteld. Naar celgenoot Marcel B. alias Burl wordt nog gezocht.

De politie vraagt mensen die hem hebben gezien direct contact opnemen met de politie.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Randy

zo hoort het. je straf uitzitten. niemand staat boven de wet. en vluchten loont niet. ook als je vlucht kan jij je niet vrij voelen dan liever zit jij je straf uit.Advertentie

Misdaad

Twee mannen zwaar mishandeld in parkeergarage Delft

Geplaatst

op

door

Maandagochtend zijn twee mannen zwaar mishandeld in een parkeergarage aan het Vesteplein in Delft. De twee mannen kregen volgens getuigen eerder op de nacht ruzie met een andere groep mannen bij Club Sow (vrml Club Caesar). De tegenpartij werd hierna uit de club gezet.

Toen beide mannen vertrokken uit Club Sow en naar hun geparkeerde voertuig liepen die geparkeerd stond in de garage werden zij opgewacht door de groep mannen die uit de club waren gezet, bij aankomst bij de auto werden de mannen zwaar mishandeld, de bestuurder van de auto probeerde hieraan te ontkomen door weg te rijden maar knalde recht door de gevel van de parkeergarage en kwam tegen een muur tot stilstand.

De tegenpartij is hierna direct gevlucht, beide mannen bleven gewond achter. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Beide gewonden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de parkeergarage is groot, de beheerder moet deze schade herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenis.

Lees verder

Misdaad

Arrestatie na vondst twee doden huis in Hengelo

Geplaatst

op

door

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Lees verder

Meest gelezen

X