Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Onbekende man doodgeschoten na vechtpartij

Geplaatst

op

Een nog onbekende man is op zondag 12 februari door een schietpartij te Kamp 6, in het Nassau gebied, om het leven gekomen.

De politie kreeg via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een schietpartij. Aan de schietpartij ging een vechtpartij vooraf waarbij omstanders de twee vechtersbazen uit elkaar wisten te halen. Het latere slachtoffer verliet de plek en kwam kort daarna terug met een jachtgeweer, op zoek naar zijn tegenstander. Deze greep ook naar een jachtgeweer en tijdens de schotenwisseling werd het slachtoffer geraakt. De man bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

Agenten gingen ter plaatse na de melding, waar de 32- jarige Wensley B. zich over gaf bij aankomst van de politie.

Het lichaam van het slachtoffer is voor onderzoek in beslag genomen en overgebracht naar Paramaribo. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Wensly B. in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten doet verder onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Jerry

    woensdag 15 februari 2017 at 09:54

    de man die weg ging om een jachtgeweer te halen… is hij dood? want waarom moest hij terug gaan.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen