Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Officieel opsporing gevraagd Surinaamse ex-minister Hoefdraad

Geplaatst

op

De Anti-Corruptie unit van het korps politie Suriname heeft vandaag een interne opsporing van oud-minister Gillmore Hoefdraad uitgebracht. De ex-minister wordt verdacht van overtreding van de bankwet en de wet moneylaundring, van ambtsverduistering en van oplichting.

Hoef 1

In het opsporingsbericht hierboven zijn opgenomen zijn personalia waaronder zijn huisadres en zijn uiterlijke kenmerken. Verder zijn erin opgenomen , de telefoonnummers waarop men kan bellen indien hij ergens gelokaliseerd is. – culturu.com

10 Reacties
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martijn
maandag 10 augustus 2020 23:23

Tje.ik vind het zielig voor hem. Hij leende maar nu is hij op de vlucht. Ik zie hem nog zo lopen naar de stembus. Sari. Hij huilt misschien elke nacht in bed. Misschien heeft hij wel spijt hij moest lenen om salarissen te betalen. Er was geen geld. Tje poti.

Humphrey Van thol
dinsdag 11 augustus 2020 01:40

Zielig nee

Timmerman
dinsdag 11 augustus 2020 04:53

Als hij leende voor het land maar niet voor zichzelf en het geld zou nog achterhaald kunnen worden. Wat er precies mee gedaan is,

En indien blijkt dat het geld in hun eigen zakken terecht is gegaan dan moet hij zich verantwoorden.

Dagga
dinsdag 11 augustus 2020 09:43

Interne opsporing, wat voor slap gelul is dat van deze commissie.
Waarom niet een internationale opsporing gedaan.
Waarom geen beslag op zijn tegoeden bij de banken gedaan.
Commissie zit er om mooi weer te spelen.
Wat een slap gedoe is dat weer in su

Carl
dinsdag 11 augustus 2020 10:01

Het valt mij zo vaak op dat heel veel mensen woonachtig in Suriname nog niet zo goed door hebben in wat voor een ellende Hoefdraad en anderen het land en de samenleving gebracht hebben. Afgelopen zondag krijg ik telefonisch zo een reactie als ‘Waarom hebben ze het landsbestuur overgenomen, kijk maar hoe erg het nu is’. Het stemde mij een beetje droevig. Ik dacht je hebt goede scholing genoten, bankmedewerker onderwijs achtergrond en dacht verder, hier is toch meer aan de hand. Ik antwoordde in een reflex ‘Er zijn geen toverstokjes’ hopende het naar mijn kunnen toch een beetje inzichtelijk… Lees verder »

ramharak.w.c
woensdag 12 augustus 2020 18:40

Ik zeg je eerlijk ,ik geef deze regering 6 maanden om zijn zaken wat er beloofd is aan het volk ook na te komen. N.d.P.met Bouterse als Hoofd van de partij .Ze hebben al gedaan,nogmaals Ze hebben al gedaan,gestolen en gefraudeerd,zo te zien zijn veel miljoenen van de leningen in eigen zak gegaan. Wij moeten en mogen niet verslapen. Het o.m Roy Baidjnath moet zijn werk nu doen. Hij heeft al groen licht gekregen. Wie wil mag blijven lullen en praten. Hun volste recht. Bouterse heeft Suriname opzettelijk en bewust vernietigd,al die contracten,die spookambtenaren die zullen zeker lachen,maar hoe is… Lees verder »

Rechercheur
woensdag 12 augustus 2020 18:48

Wie weet waar deze man is. Zijn advocaten.

Isdatzo
vrijdag 14 augustus 2020 15:28

Ja hij is heel zielig hoor, wie dat roept weet niet over welke ruggen deze man zich verrijkt heeft. Ik lees ook : hij leende voor het land, ha ha, hoe dom kan een mens zijn om dat te denken. Wacht maar even het aanstaande proces af. Ja huilen zal hij wel doen, want hij komt vet in de problemen. Hij maakt de ene na de andere fout. Door de staat aan te klagen moet hij dus zijn klachten ook kunnen bewijzen en daarmee zal hij de rechter dus antwoord moeten geven op de vragen waar hij nu voor gevlucht… Lees verder »

Zwartje
zaterdag 15 augustus 2020 08:10

Hè boeffie, kom tevoorschijn. Boeffie, boeffie, dan houden we jou aan de lijn. Je moet de bak in grote dief, want wat je deed vinden we niet lief. Je ging over lijken, dat mocht nu blijken. De grootste crimineel, zo zie je er niet veel. De bevolking en staat zijn krap bij kas, ik wenste dat je daarvoor IN DE CEL VAST ZAT. Droog brood en water, eindelijk krijg je dan een kater. Eindelijk raak je je vetrollen kwijt en heel misschien betuig je dan spijt. Je zult hangen voor wat je hebt gedaan, zoveel geld foetsie , in rook… Lees verder »

Zwartje
dinsdag 18 augustus 2020 05:57

@ Martijn!! Zielig???? Hahaha. Oppakken en opsluiten deze geboefte van hoog kaliber. Eerst aan de bevolking tonen dat hij gepakt s. Daarna opsluiten. Gooi dan de sleutel weg om t nooit meer terug te vinden. Geboefte. OAdvertentie

Misdaad

Politiek analist achter slot en grendel gezet

Geplaatst

op

Handboeien

De 58-jarige Trinidadiaanse  politiek analist Derek Anand R. is op donderdag 8 oktober door een speciaal onderzoeksteam van de afdeling Fraude van de politie aangehouden.

Derek wordt verdacht van onder andere:  oplichting, overtreding van de Anti Corruptie Wet en de Wet Strafbaarstelling Money Laundering.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte voornoemd in verzekering gesteld. In deze strafzaak contra Derek Anand R. zijn eerder al vier personen aangehouden en opgesloten namelijk: Robert- Gray v. T., Faranaaz H., Ginmardo K. en  Ashween A.

 

Bron : KPS

Lees verder

Misdaad

Drie verdachten aangehouden voor diefstal

Geplaatst

op

Img 6394db1f5b46 1

Leden van Recherche Regio Midden in samenwerking met het Arrestatie Team(A-Team) hebben op donderdag 15 oktober de 23-jarige Marchel K. alias “Koeli boi”,  F.A alias “ Bami” (17) en C.L. alias “Koko” (17) aangehouden.

Een benadeelde deed op vrijdag 2 oktober aangifte bij de politie van Domburg van inbraak bij zijn woning. Geld en sieraden zijn uit het huis gestolen. Het drietal kwam in beeld na bekomen en uitgewerkte informatie. Bij zijn aanhouding is op Marchel K. marihuana, een digitale weegschaal en geld aangetroffen en in beslag genomen. Hij verklaarde aan de politie dat hij drugsverkoper is. Op de verdachte F.A. zijn hagelpatronen aangetroffen en in beslag genomen.

Het drietal is na overleg met het Openbare Ministerie in verzekering gesteld. F.A. en C.L. zijn wegens hun jeugdige leeftijd opgesloten in het Opa Doelie Doorgangscentrum.

Bron: KPS

Lees verder

Meest gelezen