Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Nog twee aanhoudingen in zaak Boldewijn

Geplaatst

op

Het Arrestatie Team en Kapitale Delicten hebben in verband met de moord op de 20-jarige studente Clarissa Boldewijn nog twee aanhoudingen verricht.

De 31-jarige Eric K. en de 33-jarige Orpheo K. zijn zaterdag opgepakt op verdenking van betrokkenheid in de zaak. Wat hun eventuele rol is geweest is niet bekendgemaakt. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Op 26 januari werd de 33-jarige Jonathan L. al gearresteerd. Hij bekende kort na de arrestatie de studente te hebben omgebracht.

Het slachtoffer was op 23 januari van huis gegaan in de auto van haar moeder, maar keerde niet terug. Het voertuig werd een dag na de vermissing uitgebrand aan de Groenhartweg teruggevonden. Het lichaam van de studente werd enkele dagen later opgegraven in het savannegebied nabij de Afobakaweg.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |