Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Nog twee aanhoudingen in zaak Boldewijn

Geplaatst

op

Het Arrestatie Team en Kapitale Delicten hebben in verband met de moord op de 20-jarige studente Clarissa Boldewijn nog twee aanhoudingen verricht.

De 31-jarige Eric K. en de 33-jarige Orpheo K. zijn zaterdag opgepakt op verdenking van betrokkenheid in de zaak. Wat hun eventuele rol is geweest is niet bekendgemaakt. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Op 26 januari werd de 33-jarige Jonathan L. al gearresteerd. Hij bekende kort na de arrestatie de studente te hebben omgebracht.

Het slachtoffer was op 23 januari van huis gegaan in de auto van haar moeder, maar keerde niet terug. Het voertuig werd een dag na de vermissing uitgebrand aan de Groenhartweg teruggevonden. Het lichaam van de studente werd enkele dagen later opgegraven in het savannegebied nabij de Afobakaweg.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen