Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Nog een persoon als verdachte aangemerkt in moord Chenel van der Bok

Geplaatst

op

Politie 640x362

In het verlengde van de levensberovingszaak van Chenel van der Bok heeft de politie nog een persoon als verdachte aangemerkt en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het betreft in deze een familielid van het slachtoffer de 51-jarige Marijke, F. Deze verdachte woont op hetzelfde adres waar het strafbaar feit gepleegd is. Marijke, F. is de persoon die het ontzielde lichaam van Chenel in de woning aan trof. De 34-jarige Orpheo, F. en de 28-jarige Dwight, P. zijn inmiddels ook in verzekering gesteld. Dwight, P. is een politie rekruut.

Met betrekking tot een filmpje dat op de sociale media geplaatst is waarbij het ontzielde lichaam van het slachtoffer te zien is wil de politie duidelijk maken, dat zij op dat stuk ook bezig is met een onderzoek en dat als blijk dat een politieambtenaar daar verantwoordelijk voor is die ambtenaar een zware disciplinaire straf mag verwachten. De zwaarste disciplinaire straf bij de politie is oneervol ontslag.

Bron: KPS

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stanley westerborg
woensdag 22 juli 2020 20:11

Maar daarmede komt het slachtoffer niet terug in de bloei van haar leven.

Damsco
woensdag 22 juli 2020 21:06

Het filmpje gezien. Hart verscheurend.zo in het bloed. Zielig sari. Deze mensen moeten de doodstraf krijgen. In Suriname bestaat de doodstraf nog steeds. Spreek het een keer uit zodat die criminelen stoppen om anderen te vermoorden alsof het niets is.Advertentie

Misdaad

Vierde persoon aangehouden in moordzaak 22-jarige studente in Suriname

Geplaatst

op

Politie Suriname

In de moordzaak van de 22-jarige Natin-studente Chanelva van der Bok is er een vierde persoon in verzekering gesteld. Het zou ook gaan om een vrouw, die familielid is van de overledene. Het is nog niet duidelijk wat het aandeel van deze persoon is in de zaak.

De politie heeft eerder Orpheo F. (34), politierekruut Dwight P. (28) en de 51-jarige Marijke F. gearresteerd. Op 13 juli werd de levenloze Van der Bok badend in haar bloed aangetroffen in haar woning door haar tante – Marijke F. – die op hetzelfde adres, Njoengkondrestraat in het ressort Munder, woont. De tante had een reservesleutel gebruikt om het huis van haar nichtje in te gaan.

Het staat vast dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gebracht. Orpheo F. en Dwight P. werden nog dezelfde dag door de wetsdienaren aangehouden. Een van de mannen had een liefdesrelatie met de studente. De volgende dag werd Marijke F. als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld. Tijdens het verdere onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten kwam de vierde verdachte in beeld. Het onderzoek is nog gaande.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Suriname…De stand van zaken rond de moord op 48-jarige Jeetindra Sohans

Geplaatst

op

Kps Logo

Het ontzielde lichaam van de 48-jarige Jeetindra Sohans werd aan de Magnesiumstraat, op 25 april van dit jaar uit een auto gestoten.

In deze zaak werden eerder aangehouden en in verzekering gesteld de 21-jarige Franky J. en de 20-jarige Sarafina M.
Nu enige tijd verder is ook de 27-jarige Stefano M., in de kraag gevat door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP). De verdachte Stefano M. werd al enige tijd geleden in beeld gebracht en opgespoord. Hij is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Culturu.com—Ferdinand Louis

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen