Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Neergeschoten man gaat met gestolen auto achter daders aan

Geplaatst

op

Een 27-jarige Surinaamse man is woensdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in Paramaribo. In plaats van hulp te zoeken besloot het slachtoffer om een gezin van hun auto te beroven en daarmee de daders te achtervolgen.

De 27-jarige man kwam woensdagavond rond 22:15 het politiebureau Nieuwe Haven in Paramaribo binnen. De man meldde zich daar met een schotwond aan zijn linkerknie. De man vertelde dat hij door drie mannen was belaagd en dat één van hen hem in zijn knie geschoten had. De drie mannen zouden vervolgens naar een zijn gerend om te vluchten. Het beschoten slachtoffer had twee messen bij zich en heeft daarmee twee autobanden lek gestoken om te verhinderen dat de daders zouden vluchten. Toch mocht dit niet baten en reden de drie mannen in de auto weg. Hierop besloot het slachtoffer om een auto staande te houden en te beroven van een gezin. Hierbij zou de man zijn twee messen hebben gebruikt om de auto afhandig te maken. Met deze auto zette de man de achtervolging in om zijn belagers te kunnen volgen. Uiteindelijk heeft de man een aanrijding gemaakt met de auto en wisten zijn aanvallers aan hem te ontkomen. Met de gestolen auto is de 27-jarige toen naar het politiebureau gereden om zich te melden. Bij de aanrijding is de auto flink beschadigd, het gezin wist met de schrik vrij te komen. Het slachtoffer van de schietpartij is aangehouden op verdenking van het met geweld wegnemen van een voertuig en vernieling van een voertuig. De man werd overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen. De man is daarna in overleg met het openbaar ministerie vastgezet. Het onderzoek wordt overgedragen aan de afdeling kapitale delicten.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen