Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Narcotica Brigade Suriname houdt 11 verdachten aan

Geplaatst

op

door

De Narcotica Brigade in Suriname heeft in totaal elf verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid in de poging om, in de nacht van maandag 6 februari op dinsdag 7 februari, 978 kilogram cocaïne Suriname uit te smokkelen.

Het gaat om acht mannen en drie vrouwen. Twee van de vrouwelijke verdachten zijn douane ambtenaren en de derde een inklaarder.

Nadat de douane recherche binnen gekomen informatie had uitgewerkt over de vermoedelijke smokkelwaar werd de Narcotica Brigade ingeschakeld . Bij onderzoek bleek dat de drugs verstopt zat in tientallen sporttassen, in twee containers met houtblokken op het Nieuwe Havencomplex.

Aan de hand van documenten die konden worden achterhaald door de politie kon worden vastgesteld dat de containers verscheept zouden worden naar België en Nederland.

Tien van de elf verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De 29-jarige verdachte Vinos A. die op 15 februari jl. is aangehouden is een buitenlander. De 11e verdachte is na verhoor door de politie heengezonden en aan de opsporing van een 12e verdachte wordt nog gewerkt.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Nelson

zoveel… dat zal een harde klap zijn voor de drugsbaas. 978 kilo.sang. is een heleboel geld dat nu kwijt is. huis met zwembad moet dan ff wachten .. dikke vette auto gaat niet door voor buiten vrouwen.. weer wachten tot een volgende kans.. wie weet hebben ze dit gepakt maar gister is er misschien 2000 kg wel langs gegaan. wie weet is dit een lachertje voor de drugsbaasAdvertentie

Misdaad

Politie schiet man neer na urenlange gijzeling bus op brug Rio de Janeiro

Geplaatst

op

door

De Braziliaanse politie heeft een man neergeschoten die 37 passagiers in een bus urenlang gegijzeld hield. De bus stond stil op de Rio-Niteroi brug in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro.

De man was gewapend met een pistool, een mes, een taser en een tank benzine en zou volgens lokale media hebben gedreigd om de bus in brand te steken. Niemand raakte gewond. Of de gijzelaar het heeft overleefd is niet bekend. 

De politie omsingelde de bus en probeerde met de man te onderhandelen. Wat de man precies voor elkaar wilde krijgen is niet bekend. 

Lees verder

Misdaad

Steekpartij in Brabant: ’Twee jongeren gewond’

Geplaatst

op

door

Op de Molenstraat in het centrum van Oisterwijk is dinsdagmiddag een steekpartij geweest. Hierbij zijn twee jongeren gewond geraakt. Beiden zijn naar een ziekenhuis gebracht, één slachtoffer is zwaargewond. De dader is gevlucht.

De twee zouden het voor de steekpartij met elkaar aan de stok gekregen. Een aantal andere jongeren was er getuige van.

Er zijn veel agenten op de been. Ook zijn zeker drie ambulances en een politiehelikopter ingezet. Over de aanleiding van de ruzie en de steekpartij is niets bekend. Het incident gebeurde rond half vijf aan de achterkant van een shoarmazaak. Burgemeester Hans Janssen heeft poolshoogte genomen.

De mogelijke dader zou een gele hoodie dragen.

Lees verder

Meest gelezen

X