Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Motief moord Kapitein Michel Karwofodi

Geplaatst

op

Matta Suriname

Het motief van zes tieners die hun neef en oom in zijn eigen huis vermoordden, houdt de samenleving bezig. Deze man die door twee van de verdachten met een hamer en een mes om het leven zou zijn gebracht, was de kapitein van het dorp Matta in Suriname.

Een dichtbij zijnde relatie denkt dat het motief van de moord iets te maken heeft met wat er zich afspeelde op 09 augustus, de dag der Inheemsen. Op die dag vierde het dorp feest en de ouderen zaten in de avond in het dorpshuis gezellig bij elkaar. De jongens waren er bij. De Kapitein vond dat zij zich niet respectvol gedroegen waar ouderen bij waren en begeleidde hen naar buiten omdat het ook al hun bedtijd was. Een van de jongens zou hebben gezegd dat hij daarvoor zou betalen, maar niemand nam het serieus.

De dieper liggende reden volgens een familielid zou zijn, dat de jongens uit gebroken gezinnen kwamen en geen respect hadden voor hun ouders en dorpsgenoten en misschien wel aan de drugs waren. Daar kwam nog bij dat de gemeenschap zich nu bezig houdt met de corona crisis. De jongeren hadden alleen het voetballen en nu is alles weggevallen door de crisis. Ook hebben wij gefaald om deze jongens op te vangen, zegt het wijs familielid volgens de bron

Wij weten natuurlijk niet zeker of het bovenstaande het werkelijke motief van de jongens was of dat het nog boven water moet komen. Het zou wel veel dieper kunnen liggen dan men denkt. De daders zullen vandaag of morgen hun motief zelf wel prijsgeven. – culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen