Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Moord Rotterdam mogelijk vergissing

Geplaatst

op

door

De 32-jarige man die eind oktober werd doodgeschoten op de Rechthuislaan
in Rotterdam, was waarschijnlijk niet het doelwit van de dader, laat de
politie weten.

Uit nieuwe beelden is te zien hoe Dairon Alberto die bewuste avond
stond te praten met een groep vrienden toen de schutter op hun afkwam
lopen en begon te schieten. Hij schoot Dairon van dichtbij dood en vuurt daarna kogels af op de mannen uit het groepje die wegrennen. Daaruit maakt de politie op dat de dader iemand anders op het oog had. Wie dan wel en waarom kan de politie nog niet zeggen. De vrienden bij wie Dairon die avond stond, zijn niet bereid om een verklaring af te leggen. De politie wilt heel graag deze zaak oplossen en doet dringend beroep op getuigen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ronny

erg dat een persoon om een vergissing dood word gemaakt. gij zult niet doden. lastang een verkeerd iemand. jammer dat er huur moordenaars er bestaan. om geld een ander vermoorden. want ze kennen de persoon niet en maken een verkeerde dood. straks moet je niet ook per ongeluk vermoord worden want men zag je voor een ander aan. is toch te gek voor woorden. ziek en gestoord. de Maffia wereld maken ze elkaar af alsof het niets is. vrede op aarde ,,wanneer zal het zo zijn.Advertentie

Misdaad

Vier kinderen Den Haag door vader ontvoerd, vermoedelijk naar Syrië

Geplaatst

op

door

Een vader heeft zonder toestemming zijn vier jonge kinderen meegenomen vanuit hun school in Den Haag. Het viertal is een maand geleden als vermist opgegeven door hun moeder.

Het gaat om Tala Ahmad (2), Sharifa Ahmad (3), Berivan Ahmad (5) en Hain Ahmed (7). De kinderen bevinden zich vermoedelijk in Syrië. Ze staan internationaal gesignaleerd, meldt de politie vandaag.

Volgens de politie haalde de vader zijn kinderen op 21 juni onder valse voorwendselen van school. In verband met de privacy van de kinderen besloot de politie niet meteen met een vermissingsbericht naar buiten te komen, laat een woordvoerder weten aan Omroep West. Ook zegt hij dat ze in gesprek zijn met de vader. Mensen die meer weten over de vermissing, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Lees verder

Misdaad

Achtervolging gestolen Tesla Rotterdam eindigt in crash

Geplaatst

op

door

De politie heeft, na een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid, een 35-jarige man opgepakt die een Tesla had gestolen.

De man werd klemgereden op de Lodewijk Pincoffsweg. Volgens de Rotterdamse politie heeft hij  geen vaste woon- of verblijfplaats.

De man was ’waarschijnlijk onder invloed van drugs’, en raakte tijdens zijn vlucht voor de politie een andere auto op de Laan op Zuid. De elektrische auto, een Model S van meer dan een ton, raakte daardoor flink beschadigd. 

De bestuurder is meegenomen naar het bureau

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X