Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Moord Rotterdam mogelijk vergissing

Geplaatst

op

door

De 32-jarige man die eind oktober werd doodgeschoten op de Rechthuislaan
in Rotterdam, was waarschijnlijk niet het doelwit van de dader, laat de
politie weten.

Uit nieuwe beelden is te zien hoe Dairon Alberto die bewuste avond
stond te praten met een groep vrienden toen de schutter op hun afkwam
lopen en begon te schieten. Hij schoot Dairon van dichtbij dood en vuurt daarna kogels af op de mannen uit het groepje die wegrennen. Daaruit maakt de politie op dat de dader iemand anders op het oog had. Wie dan wel en waarom kan de politie nog niet zeggen. De vrienden bij wie Dairon die avond stond, zijn niet bereid om een verklaring af te leggen. De politie wilt heel graag deze zaak oplossen en doet dringend beroep op getuigen.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ronny

erg dat een persoon om een vergissing dood word gemaakt. gij zult niet doden. lastang een verkeerd iemand. jammer dat er huur moordenaars er bestaan. om geld een ander vermoorden. want ze kennen de persoon niet en maken een verkeerde dood. straks moet je niet ook per ongeluk vermoord worden want men zag je voor een ander aan. is toch te gek voor woorden. ziek en gestoord. de Maffia wereld maken ze elkaar af alsof het niets is. vrede op aarde ,,wanneer zal het zo zijn.Advertentie

Misdaad

Mishandeling en opstootjes in Amersfoort

Geplaatst

op

door

De politie in Amersfoort heeft vannacht de handen vol gehad aan meerdere opstootjes en mishandelingen in de binnenstad. Agenten hielden in verschillende zaken twee personen aan vanwege mishandelingen.

Een van de verdachten in een mishandelingszaak verzette zich bij zijn arrestatie. Zo spuugde hij een agent in het gezicht en gedroeg hij zich ook op het politiebureau recalcitrant, laat de politie op Facebook weten. Over de aard van de mishandelingen heeft de politie niets bekendgemaakt.

Tijdens de andere opstootjes kregen meerdere stappers het bevel om de binnenstad te verlaten. “Hier werd door de betrokken personen gehoor aan gegeven”, schrijft de politie.

Lees verder

Misdaad

Woede over snel vrijgelaten inbreker die ravage aanrichtte

Geplaatst

op

door

De eigenaar van een broodjeszaak in het Brabantse Maarheeze is boos dat een inbreker die een grote ravage aanrichtte in haar zaak, kort na zijn arrestatie op vrije voeten kwam in afwachting van zijn proces. “Terwijl we verdomme de ravage nog aan het opruimen waren was hij alweer vrij”, schrijft ze op Facebook 

De inbreker was binnengekomen door een ruit in te slaan. Op zoek naar eten, drinken en geld haalde hij de hele zaak overhoop. “Alles uit de koeling en vrieskasten gesmeten. Kassa kapot gegooid op de grond, pinautomaat vernield”, vat de eigenaresse samen.

Een visser waarschuwde de politie toen de 35-jarige verdachte hem om een lift vroeg naar het het azc in Budel. “Zijn tas was te zwaar”, vertelde de visser de gedupeerde later. Omdat de man glasgerinkel had gehoord, lichtte hij de politie in.

Agenten zagen de 35-jarige verdachte kort daarna vlak bij de beroofde zaak lopen, stomdronken met veel bankbiljetten en blikjes drank op zak. Hij stak zijn duim op naar het verkeer om een lift te krijgen.

De eigenaresse ging ‘s avonds nog even langs bij de tipgever om hem te bedanken. “Kwam op dat moment de dader doodleuk voorbij lopen terwijl hij de visser aankeek. De visser zei: ‘Dit is em!'”

“De verdachte is gisteren aan het einde van de middag in vrijheid gesteld met een dagvaarding op zak”, bevestigt de politie. “In de dagvaarding staat vermeld dat hij zich moet te zijner tijd moet verantwoorden voor onder andere diefstal door middel van inbraak.”

De politie laat weten dat er verder geen reden is om de man nog langer vast te houden. “Het onderzoek is afgesloten. Er is sporenonderzoek gedaan en de man is verhoord”, laat een woordvoerder weten.

De gedupeerde spreekt daar schande van. “De vissers voelen zich nu niet veilig. En anderen zijn ook niet veilig. Mensen, dit is toch werkelijk niet normaal meer?”

Lees verder

Meest gelezen

X