Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinamer vermoord om betalingsachterstand

Geplaatst

op

Afgelopen zaterdag is een man in Paramaribo doodgeschoten. De dader en slachtoffer zouden voorafgaand aan de schietpartij een meningsverschil hebben gehad over een betalingsachterstand.

De schietpartij vond zaterdag plaats op de hoek van de Marowijnestraat en de Kabalebostraat in Paramaribo. Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer, laat weten dat de moord is gepleegd aan de hand van een meningsverschil over geld tussen twee personen. Het is niet bekend om wat voor bedrag de twee ruzie hadden. De dader zou het slachtoffer op de plaats delict hebben beschoten. Het slachtoffer was volgens een getuige nog een tijdje in leven maar is later op dezelfde plek overleden aan zijn verwondingen. De dader is na het schietincident gevlucht, waarschijnlijk met een lijnbus. Het lichaam van het slachtoffer is meegenomen voor onderzoek en de politie is nog op zoek naar de voortvluchtige dader.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |