Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinamer vermoord om betalingsachterstand

Geplaatst

op

Afgelopen zaterdag is een man in Paramaribo doodgeschoten. De dader en slachtoffer zouden voorafgaand aan de schietpartij een meningsverschil hebben gehad over een betalingsachterstand.

De schietpartij vond zaterdag plaats op de hoek van de Marowijnestraat en de Kabalebostraat in Paramaribo. Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer, laat weten dat de moord is gepleegd aan de hand van een meningsverschil over geld tussen twee personen. Het is niet bekend om wat voor bedrag de twee ruzie hadden. De dader zou het slachtoffer op de plaats delict hebben beschoten. Het slachtoffer was volgens een getuige nog een tijdje in leven maar is later op dezelfde plek overleden aan zijn verwondingen. De dader is na het schietincident gevlucht, waarschijnlijk met een lijnbus. Het lichaam van het slachtoffer is meegenomen voor onderzoek en de politie is nog op zoek naar de voortvluchtige dader.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen