Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Surinamer vermoord om betalingsachterstand

Geplaatst

op

door

Afgelopen zaterdag is een man in Paramaribo doodgeschoten. De dader en slachtoffer zouden voorafgaand aan de schietpartij een meningsverschil hebben gehad over een betalingsachterstand.

De schietpartij vond zaterdag plaats op de hoek van de Marowijnestraat en de Kabalebostraat in Paramaribo. Commissaris van de politie, Inder Jangbahadoer, laat weten dat de moord is gepleegd aan de hand van een meningsverschil over geld tussen twee personen. Het is niet bekend om wat voor bedrag de twee ruzie hadden. De dader zou het slachtoffer op de plaats delict hebben beschoten. Het slachtoffer was volgens een getuige nog een tijdje in leven maar is later op dezelfde plek overleden aan zijn verwondingen. De dader is na het schietincident gevlucht, waarschijnlijk met een lijnbus. Het lichaam van het slachtoffer is meegenomen voor onderzoek en de politie is nog op zoek naar de voortvluchtige dader.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder

Misdaad

Man met schotwond klampt auto aan

Geplaatst

op

door

In het Brabantse Veen heeft een gewonde man  vrijdagmiddag een auto staande gehouden. Hij bleek een schotwond te hebben. De verdachte van de schietpartij is mogelijk weggereden in een grijze auto. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De man liep vrijdagmiddag rond half vijf door de Wielstraat toen hij een voorbijrijdende auto tegenhield. Hij bloedde heftig en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X